Voor Jan Tabak van Apuls Cijfers & Advies (links) staan zijn klanten centraal, zo ook Albert en Karin Dijkstra (rechts) van Technisch Buro Dijkstra BV.
Voor Jan Tabak van Apuls Cijfers & Advies (links) staan zijn klanten centraal, zo ook Albert en Karin Dijkstra (rechts) van Technisch Buro Dijkstra BV. Foto: Actief Media

"Met een extra monteur kunnen wij de groei aan"

Algemeen

LEEUWARDEN - "Technisch Buro Dijkstra in Leeuwarden zoekt nieuw personeel", vertelt eigenaar Albert Dijkstra. "Door onze ervaringen in coronatijd, en in samenspraak met ons administratie- en adviesbureau Apuls Cijfers & Advies in Burgum, concludeerden we dat er groeimogelijkheden zijn."

Technisch Buro Dijkstra zoekt altijd de balans. "We weten hoeveel werk we aankunnen met het huidige personeel. Door corona ontdekten we echter dat er veel meer potentiële klanten zijn dan wij denken. Er moet dan echter wel personeel bij, want we garanderen kwaliteit."

Dit jaar bestaat Technisch Buro Dijkstra precies 50 jaar. "Een geweldige mijlpaal", zegt Albert, die de zaak in 1990 overnam van zijn vader en oom die er in 1970 mee begonnen. "We hebben in die jaren ups en downs meegemaakt, maar wat ons altijd staande hield, was de kwaliteit van onze allround monteurs. Ons bedrijf gaat lange termijnrelaties aan met de klanten. We hebben hier ervaren jongens werken: mbo'ers met hbo-oplossingen. Zij anticiperen op situaties in de praktijk, ze denken in mogelijkheden en nemen de verantwoordelijkheid die nodig is om een klus te klaren naar tevredenheid van alle betrokkenen."

Technisch Buro Dijkstra, gevestigd op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden, legt elektriciteitssystemen aan voor fabrieken, winkels, bedrijven en woningen: van stoppenkast en bekabeling tot stopcontact, in huizen en bedrijfspanden. Daarbij kan het gaan om nieuwbouw en renovatieprojecten, maar bijvoorbeeld ook om ingewikkelde systemen, bijvoorbeeld een moeilijk inpasbare machine aansluiten binnen een bestaande situatie. "Wij ontwerpen het systeem en doen de installatiewerkzaamheden, maar we verrichten bijvoorbeeld ook NEN 3140-inspecties", vertelt Dijkstra.

Technisch Buro Dijkstra is tevens gespecialiseerd in beveiligingssystemen, denk aan inbraakpreventie, beveiligingscamera's, noodverlichting, datanetwerken en brandmeldingsinstallaties. "Wij hebben ook een onderhoudsdienst met 24 uur per dag storingsdienst. Onze medewerkers doen afwisselend werk. Ze denken daarbij zelf na. Als een fabriekssysteem niet goed aansluit op de praktijk, bellen de jongens niet naar de zaak met de vraag hoe ze het moeten oplossen, maar gaan ze zelf creatief aan de slag. Dat doen ze met de opdracht klanten 100% tevreden te stellen. Goed werk, daar staan wij voor."

In maart van dit jaar, bij aanvang van de coronacrisis, zag Albert Dijkstra een aantal vaste opdrachtgevers tijdelijk het werk stil leggen. "Daardoor viel ook voor ons het werk weg. We hebben het opgelost door op zoek te gaan naar andere potentiële werkzaamheden. Dat pakte heel goed uit. Vandaar dat we nu verder denken en op zoek zijn naar nieuwe elektromonteurs. Heb je belangstelling? Bel naar Technisch Buro Dijkstra, Ceresweg 15 in Leeuwarden: 058 - 212 53 06.

Albert Dijkstra en zijn vrouw Karin hebben een duidelijke klik met de medewerkers van hun administratiekantoor, Apuls Cijfers & Advies. "En dat is belangrijk", vindt Albert. "Ik heb een eigen bedrijf omdat ik het werk in de elektrotechniek geweldig vind. De boekhouding en financiële regelzaken die er bij komen kijken, zijn niet mijn hobby. Daarom ben ik zo tevreden met Apuls. Ze gaan zorgvuldig om met onze vertrouwelijke bedrijfsgegevens en ze denken actief mee met mij als ondernemer. Ze komen gevraagd en ongevraagd met advies. Ze helpen ons bedrijf echt verder."

Bent u net als Technisch Buro Dijkstra op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderbrengen van uw bedrijfsadministratie? Apuls Cijfers & Advies denkt met u mee.
Apuls Cijfers & Advies | Mr W. M. Oppedijk van Veenweg 8a, 0511 462 075

De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 9 uur geleden
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 10 uur geleden
Arjen (zoon van Ciska) en Maaike (dochter van Gretha). Zij hebben samen de opening gedaan in 2004 en zijn beide nu werkzaam binnen het bedrijf. Arjen als verkoper tuinmachines en gereedschappen en Maaike in de weekenden in het Ruiterhuis.
Bosgra Hurdegaryp 20 jaar in nieuwe pand! Algemeen 11 uur geleden
Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken 13 uur geleden
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen 15 uur geleden
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 16 uur geleden
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 23 apr, 19:00
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 23 apr, 17:00
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 23 apr, 14:30
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 23 apr, 12:50
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 23 apr, 11:00
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 apr, 09:30