<p>Richard Smit van Smit Optiek nodigt u van harte uit voor het<br>fashionevent op zaterdag 21 november.</p>

Richard Smit van Smit Optiek nodigt u van harte uit voor het
fashionevent op zaterdag 21 november.

(Foto: Ingezonden)

Fashionevent bij Smit Optiek in Drachten

DRACHTEN - Bent u toe aan een nieuwe bril en wilt u eens iets heel anders? Gaat u voor een kleur die uw gezicht laat stralen? Dan is dit evenement met de Brillenstylist & Matttew Eyewear uw kans. Laat u inspireren! Op zaterdag 21 november is Brillenstylist Marije Gerdes de hele dag bij Smit Optiek. Samen met het stylingteam van Smit Optiek adviseert zij u graag.

De Brillenstylist is opticien en stylist. Met de gezichtsscan kan ze in een paar minuten een persoonlijk advies geven. Daarbij spelen uw gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken een belangrijke rol. Behalve een persoonlijk kleuradvies, dat normaal € 75,- kost, krijgt u tips en trucs om de mooie kleuren van het seizoen met elkaar te combineren. Dit krijgt u deze dag gratis aangeboden door Smit Optiek.

De complete collectie van het kleurrijke Matttew Eyewear is op deze dag bij Smit Optiek aanwezig. Mooie designmonturen, ontworpen in België en geproduceerd in Frankrijk. Bij Matttew Eyewear is kleur heel belangrijk, ze besteden daar veel tijd aan, omdat ze weten hoe bepalend een kleur is bij de keuze van het montuur. De Matttew-bril is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en zorgt voor een altijddurende twinkeling in uw ogen.

Smit Optiek nodigt u van harte uit voor dit evenement. “Uit ervaring weten we dat de agenda hiervoor snel gevuld is. Door een afspraak te maken, weet u zeker dat u alle aandacht krijgt. We hebben maatregelen getroffen waardoor we op een veilige manier u alle aandacht kunnen geven, zoals u van ons gewend bent. Bel ons op 0512-514881.” smitoptiekdrachten.nl

Meer berichten