<p>Anytime Fitness opent in het weekend van 20 en 21 november de vestiging in Surhuisterveen.</p>

Anytime Fitness opent in het weekend van 20 en 21 november de vestiging in Surhuisterveen.

(Foto: Ingezonden)

Anytime Fitness opent in Surhuisterveen

SURHUISTRVEEN – Op 25 november gaan de deuren van Anytime Fitness op de Dellen 2F in Surhuisterveen officieel open. Bij het onlangs gehouden VIP-weekend schreven al velen zich in met maximale levenslange korting. Tijdens de KNAL-opening op 21 en 22 november is er nog één kans je in te schrijven tegen die hoogst mogelijke korting.

“Wij weten waar de mensen behoefte aan hebben en dat is een sportschool waar ze 24 uur per dag terecht kunnen, die makkelijk bereikbaar en schoon is. Maar het allerbelangrijkste is dat men goed begeleid wordt in een sfeervolle omgeving”, zegt Mesut Esinti, eigenaar Anytime Fitness Surhuisterveen.

Bij Anytime Fitness heeft elke sporter een persoonlijke toegangssleutel waarmee zij 24/7 terecht kunnen, in Surhuisterveen en elke andere vestiging van Anytime Fitness. “Je krijgt een vaste personal coach die na een intake en metingen een persoonlijk fitnessplan voor jou maakt. Dit is inbegrepen in het abonnement. Dit op maat gemaakte fitnessplan zetten wij in de Anytime Fitness-app die alleen leden kunnen gebruiken. Vervolgens ga je samen met je coach aan de slag om de oefeningen onder de knie te krijgen. Tot slot heb je om de zes tot acht weken weer een afspraak met je coach om de resultaten te bekijken en het programma eventueel aan te passen voor de volgende periode.” Behalve individueel sporten is het ook mogelijk om straks deel te nemen aan zowel live- als virtuele groepslessen.

Het weekend van 21 en 22 november is van 11.00 tot 17.00 uur iedereen welkom om een kijkje te nemen en lid te worden. Nu nog de maximale korting.

Anytime Fitness | Dellen 2F in Surhuisterveen

Meer berichten