<p>De leesclub kan ook meer afstand houden tijdens het bespreken van boeken, en past zich aan, aan de geldende corona-regels.</p>

De leesclub kan ook meer afstand houden tijdens het bespreken van boeken, en past zich aan, aan de geldende corona-regels.

(Foto: Arjanneke v.d.Berg)

Leesclub literatuur start in Drachten

DRACHTEN - Heeft u juist nu in deze coronaperiode tijd om mooie boeken te lezen en wilt u uw leeservaringen delen met anderen in een kleine groep? Word dan lid van een Senia-leesgroep. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels.

In Drachten start binnenkort een leesclub literatuur. In de Bibliotheek is op donderdagmiddag 5 november een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Senia richt in heel Nederland leesgroepen op en brengt zo mensen die graag lezen en gelijke interesses hebben bij elkaar.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl. Belangstellenden zijn welkom op 5 november in de Bibliotheek, Museumplein 1 in Drachten. Aanvang 14.00 uur. Onder de huidige omstandigheden is aanmelden verplicht. Dit kan via e-mail: rudolphstraaten@gmail.com.

Meer berichten