<p>De Pleats in Burgum.</p>

De Pleats in Burgum.

(Foto: Actief Media)

23 oktober muziekavond Kint Sa? Kin net; maar in november veilig uit in De Pleats

BURGUM - Een avondje uit in ‘coronatijd’ moet kunnen, vinden Eelke en Geesje van De Pleats. Helaas kan de eerste geplande avond met ’Sa kint Ek’ op 23 oktober door de nieuwe regels niet doorgaan. Maar in vertrouwen dat er geen lockdown komt staan er in november drie gezellige en veilige avonden in de planning.

An evening with Vince, Diner & music in style concert Michael Bublé 
Afhankelijk van de coronamaatregelen zijn er op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020 diner & muziekavonden in de stijl van Michael Bublé met zanger Vince. De avonden bestaan uit liveoptredens van zanger Vince, een 4-gangen shared dining menu en een welkomstdrankje. De deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur en de aanvang van de liveoptredens is 19.30 uur. Prijs: €49,50 per persoon.

Culinaire ontdekking van wijn & spijs
Op dinsdag 17 november 2020 wordt er een wijnspijsavond georganiseerd samen met de Mitra. Het keukenteam van De Pleats bereidt zes gerechten die perfect passen bij de geselecteerde wijnen van de Mitra. Hierbij krijgt men uitleg over de wijn en spijs combinaties. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Reserveren en betaling via Mitra ‘t Span Burgum. Kosten € 45 per persoon voor de complete avond.

Meer berichten