<p>Aan de Sweachsterwei bij Beetsterzwaag staat een nieuw<br>reclamebord van Mezutec, dat filialen heeft in Zuidwolde en Drachten.</p>

Aan de Sweachsterwei bij Beetsterzwaag staat een nieuw
reclamebord van Mezutec, dat filialen heeft in Zuidwolde en Drachten.

(Foto: )

"Ik wil mezelf zo lang mogelijk kunnen redden"

BURGUM - Hillie Scheepsma is 80+ en blij met de waterontharder van Mezutec die ze nu bijna een jaar geleden aanschafte. "Ik wil zo lang mogelijk mezelf kunnen redden, en deze waterontharder ontneemt me veel werk", vertelt de Burgumse.

Ze had het wel eens gelezen in Weekblad Actief: door een waterontharder te gebruiken, ontstaat er minder kalkaanslag in huishoudelijke apparaten, in wasbakken en in de douchecel. Ze deed her en der in haar omgeving navraag, en inderdaad: "Eigenlijk alleen maar positieve reacties".

"Het schoonhouden van met name de doucheruimte kostte me best wel veel tijd en moeite", vertelt Hillie Scheepsma. "Ik heb daar zo'n glazen wand, en na iedere keer dat ik de douche had gebruikt, moest ik die goed droog maken. En toch werd de glanzen wand dan in de loop der tijd steeds weer wat doffer, waardoor ik geregeld met schoonmaakmiddelen aan de slag moest."

Ze benaderde Mezutec en kreeg volop informatie van vriendelijke medewerkers.

"Ik besloot de waterontharder te laten installeren en daarvan heb ik nooit spijt gekregen. Wat een uitkomst! Het is echt waar, er blijft geen kalk achter op de wanden in mijn douche en ook de wasbak wordt niet meer dof. Ik heb er echt veel minder werk van en het glanst mooi."
Nu is het wel zo dat een waterontharder zelf ook onderhoud nodig heeft. "Maar dat is zo weinig", reageert de 80-jarige. "Er moet zo nu en dan zout worden bijgevuld in het apparaat."

Een nieuwe zak zout heeft ze nog niet nodig gehad. "Als je een gezin hebt, gebruik je natuurlijk meer water en dus meer zout, maar ik kan makkelijk een jaar met zo'n zak", vertelt mevrouw Scheepsma. "Mezutec bezorgt die zak aan huis. De medewerker heeft hem mijn in huis binnengebracht en direct op de goede plaats neergezet."

"Ik ben zo enthousiast over het gemak van de waterontharder", zegt Hillie Scheepsma, "dat ook mijn dochter er inmiddels één heeft aangeschaft. Zij heeft een groter huis, en is ook heel tevreden over het gebruikersgemak van deze apparaten."

De hele maand oktober is bij het filiaal in Drachten nog de actie 'op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur een tweede zak zout voor de helft van de prijs'.

Wilt u ook een waterontharder van Mezutec? Neem contact op.
Mezutec Drachten, Het Helmhout 34-13 | Mezutec Zuidwolde, Industrieweg 36 | info@mezutec.nl | 0512 - 544 101 |
www.mezutec.nl

Meer berichten