<p>Tiko Kinderopvang neemt bewust beweegactiviteiten op in het dagprogramma. &nbsp;</p>

Tiko Kinderopvang neemt bewust beweegactiviteiten op in het dagprogramma.  

(Foto: Ingezonden)

Tiko Kinderopvang: "Kom spelend leren"

BLIJE - Peuters zijn van nature nieuwsgierig en speels. "Bij Tiko bieden we op onze locaties in Blije, Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum een mooi ingerichte, veilige omgeving waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken in een groep met leeftijdsgenootjes. Want door te spelen leren jonge kinderen het meest. En zo bereiden ze zich voor op de basisschool."

De goed opgeleide peuterleidsters van Tiko Kinderopvang helpen de kinderen bij hun ontwikkeling. Middels een speciaal programma is er aandacht voor bewegen, praten en luisteren, motoriek, en vooral ook voor het leren van sociaal gedrag.

Het voorschoolse educatie-programma sluit aan bij alle scholen en als uw kindje 4 jaar wordt, zorgt Tiko voor een goede overdracht naar de school van uw keuze.
Op de peuteropvang hebben de Tiko-medewerkers aandacht voor het gezond opgroeien van uw kind. En daarbij denken zij niet alleen aan voeding.
"We nemen bewust beweegactiviteiten op in ons dagprogramma. Door te bewegen krijg je niet alleen een gezond lichaam, maar je maakt ook veel plezier. Bovendien kunnen de hersenen, ook van jonge peuters, door lichaamsbeweging meer informatie in zich opnemen."

Beweegpakket

Wilt u uw peuter aanmelden voor één van de Tiko-pterspeelzalen? Doe dat dan vóór 1 januari 2021 via www.tikokinderopvang.nl. Dan ontvangt u een zogenaamd 'beweegpakket', zodat uw peuter thuis alvast plezier kan maken".

Tiko Kinderopvang | Voorstraat 34, Kollum | www.tikokinderopvang.nl

Meer berichten