Een deel van de showroom van Kachelspecialist BV. Inzet: Feico Prosje toont de kachels van het merk Hase.
Een deel van de showroom van Kachelspecialist BV. Inzet: Feico Prosje toont de kachels van het merk Hase. (Foto: Actief Media)

Verbouwingsopruiming: tot 70% korting bij De Kachelspecialist BV in Goutum

GOUTUM - Wie voor de winter nog wil genieten van de behaaglijke warmte van een gas- of houtkachel, kan bij De Kachelspecialist BV in Goutum de komende weken profiteren van kortingen tot 70%. "Wij houden een grote verbouwingsopruiming, zodat wij de kachels straks nog ruimtelijker kunnen opstellen", zegt de eigenaar Feico Prosje.

In de showroom van 1500 vierkante meter staan meer dan 300 kachels. De Kachelspecialist BV is dan ook de grootste kachelzaak van Noord-Nederland. Hoewel Prosje kachels van alle toonaangevende merken verkoopt, is hij een groot fan van de kachels van Hase. Prosje loopt naar een elegant vormgegeven kachel. "De kachels van dit merk kun je draaien, zodat je - waar je ook zit - altijd de vlammen in de kachel kunt zien." Naast kachels van staal, verkoopt Prosje ook kachels in keramiek in speksteen. "Speksteenkachels geven vooral stralingswarmte. Dit zorgt voor een gelijkmatiger warmteverdeling in een ruimte." Volgens Prosje is het heel belangrijk om een kachel met de juiste capaciteit uit te zoeken. "De kachel moet passen bij de woonruimte en warmtebehoefte. Hier adviseer ik u graag over."

Alle kachels worden door het eigen montageteam van De Kachelspecialist BV geïnstalleerd volgens de regels uit het bouwbesluit. Daarnaast voert Kachelspecialist BV veel inspectiewerkzaamheden voor verzekeringsmaatschappijen uit.

Kachelspecialist BV | Brédyk 49 Goutum | www.dekachelspecialist.nl

Meer berichten