Berber Könning, eigenaar Easyslim.nu Friesland, met vestigingen in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Lemmer.
Berber Könning, eigenaar Easyslim.nu Friesland, met vestigingen in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Lemmer. (Foto: Ingezonden)
Zakelijk

Helemaal happy met je lijf de zomer in? Het kan met Easyslim.nu; ook in Drachten

DRACHTEN/LEEUWARDEN - Hoe word je happy met je lijf bij EasySlim.nu, gevestigd in Drachten en Leeuwarden? Middels behandelingen met een revolutionair apparaat verlies je vet en worden je spieren getraind. Als je naast de behandelingen op je voeding let, wordt er razendsnel resultaat geboekt. Als je niets aanpast duurt het iets langer.

Het unieke van EasySlim.nu is dat jijzelf het tempo bepaalt. Je krijgt voedingsschema’s die bij jou passen en die je daardoor volhoudt. De resultaten worden wekelijks geëvalueerd. Ook worden er EasySlim.nu-producten verkocht die het afslanken vergemakkelijken.

"Nieuwe klanten krijgen altijd eerst een intake en proefbehandeling. In het oriënterende gesprek bespreken we of jouw doel haalbaar is, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en in welk tempo je dat wilt doen."

Hierna vindt de daadwerkelijke behandeling plaats met het apparaat. Berber Könning: "Je ligt ongeveer 40 minuten op de behandeltafel, onderwijl kun je bijvoorbeeld een boekje lezen. De meeste mensen ervaren het als ontspannend en het is 100% veilig. Er wordt aangetoond dat het werkt, middels metingen. Ben je niet minimaal 4 centimeter kwijt? Dan is de proefbehandeling gratis. Er is tot en met 30 juni een mooie aanbieding waarbij je slechts €49 betaalt (normaal €89) voor de intake en proefbehandeling. Maak een afspraak."

EasySlim | Torenstraat 2b, Drachten | Icarusweg 10, Leeuwarden | 06-83854719 | friesland@easyslim.nu | www.easyslim.nu

Meer berichten