Baukje Westra-Huisma van Baggy Choice in Drogeham. "We verkopen kleding die de gemiddelde klanten aanspreekt."
Baukje Westra-Huisma van Baggy Choice in Drogeham. "We verkopen kleding die de gemiddelde klanten aanspreekt." (Foto: Ingezonden)
Zakelijk

Volop keus bij Baggy Choice in Drogeham

DROGEHAM - Het was spannend voor Baukje Westra toen ze zes jaar geleden haar eigen kledingzaak opende aan de rondweg bij Drogeham, naast de benzinepomp. Baggy Choice. Op de benedenverdieping bevindt zich een outlet-store en op de bovenverdieping is de nieuwe collectie.

De kwaliteit en pasvorm van merken als &Co, Cecil en Elvira worden gewaardeerd door vrouwen. Voor mannen heeft Baggy Choice onder andere Twinlife en Petrol Industries. "Goed vallende merken, ook geschikt voor grotere maten. Schoenen en accessoires zijn er eveneens. Je vindt bij Baggy Choice je complete outfit."

Baukje Westra: "Ik krijg een blij gevoel als mensen tevreden de winkel verlaten." Omdat Baggy Choice is gevestigd op een unieke locatie, komen klanten doorgaans heel gericht, ook om te kijken of ideeën op te doen. "Ik heb liever dat mensen later terugkomen als er nu niets voor ze bij is, dan dat ze iets kopen om mij te plezieren", vertelt de onderneemster. "Dat voel je. Maar daarvoor begon ik geen winkel." Dat ze het goed doet, merkt ze aan de tevredenheid van nieuwe en terugkerende klanten. Ook via sociale media is steeds meer belangstelling voor haar kledingzaak.

De webshop van Baggy Choice heeft een belangrijke bijdrage. Vanuit het hele land komen de bestellingen. "We verwelkomen je graag in de winkel of op de webshop."

Baggy Choice | Noarderein 3, Drogeham | www.baggychoice.nl

Meer berichten