In Gytsjerk koopt u scootmobielen.
In Gytsjerk koopt u scootmobielen. (Foto: Ingezonden)

JFSCOOTMOBIEL voor uw mobiliteit

GYTSJERK - Drogisterij van der Kooi in Gytsjerk verkoopt al enkele jaren zorghulpmiddelen en scootmobielen. Sinds januari wordt de verkoop, verhuur en onderhoud van deze producten aangeboden onder de naam JFSCOOTMOBIEL. Er is een nieuwe website met alle informatie zorgmobiliteit.

JFSCOOTMOBIEL verkoopt zowel nieuwe als tweede hands scootmobielen. Ook verhuur wordt aangeboden. "Handig als u tijdelijk een scootmobiel nodig heeft."

JFscootmobiel biedt tevens onderhoudsbeurten aan, ook voor scootmobielen die elders zijn gekocht. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw zorgmobiel. "Bent u toe aan een nieuwe accu? Wij geven u graag een vrijblijvende offerte. Ons streven is een betrouwbare en comfortabel hulpmiddel te bieden voor een eerlijke prijs", zegt Janfrearks van der Bij. "Wij verkopen ook rollators en bijvoorbeeld wandelstokken." Bij drogisterij Van der Kooi vindt u verder alles op het gebied van voedingssupplementen, zelfzorgmedicatie en persoonlijke verzorgingsartikelen. JFSCOOTMOBIEL | Rinia van Nautaweg 60, Gytsjerk | www.jfscootmobiel.nl.

Meer berichten