Proeflessen Skeelerclub Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Skeelerclub Surhuisterveen is weer begonnen. Gelukkig heeft de overheid groen licht gegeven voor de buitensport, en kunnen er op de skeelerbaan in Surhuisterveen weer skeelertrainingen gegeven worden.

Skeeleren is een leuke en actieve sport, een beetje verwant aan het schaatsen, waarbij je lekker beweegt in de buitenlucht.

Bij Skeelervereniging Surhuisterveen wordt getraind op maandag, woensdag en donderdag in verschillende leeftijdsgroepen (6 tot 12 jaar, 13 tot 18 jaar, senioren), en onder begeleiding van ervaren trainers.

Alle niveaus kunnen bij Skeelerclub Surhuisterveen terecht, van beginner tot ervaren rijder en van jong tot oud. De club biedt potentiële leden de mogelijkheid om gratis een drietal proeflessen te volgen, zodat je kunt kijken of het skeeleren iets voor jou is.

Potentiële leden kunnen gratis kennismaken met skeelerclub

Heb je interesse om mee te doen? Stuur dan eerst even een mailtje aan info@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl met je naam, adres en leeftijd. Je krijgt dan van de skeelerclub informatie over onder andere de regels die momenteel gelden vanwege corona en de trainingstijden.

Informatie

Verdere informatie kan je ook vinden op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op de Facebookpagina van de club.

.

Meer berichten