Eigenaar Gerrie Sijtsma (rechts), met haar partner Astrid Visser (zittend op de autoband), links de
monteur Ed en achter de balie verkoopmedewerker Gert Jan.
Eigenaar Gerrie Sijtsma (rechts), met haar partner Astrid Visser (zittend op de autoband), links de monteur Ed en achter de balie verkoopmedewerker Gert Jan. (Foto: Actief Media)

PD Automaterialen in Dokkum heeft álles voor uw auto

DOKKUM - Gemakkelijk bereikbaar is PD Automaterialen gevestigd aan de Doorvaart 2 in Dokkum. "Wij verkopen alles voor op, aan, in en onder uw auto", zegt eigenaar Gerrie Sijtsma. Partner Astrid Visser beheert de webshop. "Poetsmiddelen en aanverwante artikelen zijn tevens online verkrijgbaar. Binnenkort komt er een nieuwe webshop met daarin ook de andere automaterialen."

PD Automaterialen bestaat uit een winkel, een garagebedrijf en een kentekenloket.
In de winkel vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van of rijden in je auto: van vogelpoepschoonmaakdoekjes tot sjorbanden, van kentekenplaten tot ruitenwissers, van audio tot motorolie en van autoverf tot autobanden.

Dankzij de webshop heeft PD Automaterialen ook de exclusievere merken in het assortiment, naast Meguiar's en Cartec bijvoorbeeld Great Lion. "We onderscheiden ons met het op voorraad hebben van veel producten. In het magazijn staat nog meer dan in de winkel: meer merken en meer aanverwante artikelen als poetsdoeken, sponzen en wasborstels. Bijzondere accessoires zijn er ook, bijvoorbeeld de klei-handschoen voor wie op eenvoudige wijze de oude waslaag van zijn auto wil verwijderen." Vorig jaar nam PD Automaterialen de website www.poetsproducten.nl over. "We hebben inmiddels flink geïnvesteerd in het assortiment, de voorraden en de klantenservice. Tevreden klanten vinden wij belangrijk."

Het garagebedrijf PD Auto Onderhoud beschikt over vier bruggen. Twee monteurs onderhouden, repareren en keuren alle merken auto´s. "We hebben een vrij vaste klantenkring die hier jaarlijks komt voor klein- en grootonderhoud en de APK-keuring. We zijn aangesloten bij Carteam zodat we bijblijven in de autobranche waarin de elektrische auto steeds belangrijker wordt. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold en ook ons aanbod van producten past zich aan."

Kentekenplaten laten maken kan eveneens bij PD Automaterialen. "Die voor de auto maken we zelf. Je kunt kiezen uit gewone of luxe letters. Plaatjes voor motoren, brommers en snorfietsen kan je bij ons bestellen."

PD Automaterialen is tevens kentekenloket. Dat betekent dat koper en verkoper hier hun auto kunnen laten overschrijven. "Ten slotte hebben we een aantal nevenactiviteiten", vertelt Gerrie. "Zo hebben we alles te koop voor de darter, zijn we DHL-bezorgpunt en in december verkopen we vuurwerk."
PD Automaterialen | Doorvaart 2, Dokkum | 0519-293506 | www.pdautomaterialen

Meer berichten