Wildrik Bouman van verhuurbedrijf Quality Time Campers: "In coronatijd zijn campers een prima optie om toch op vakantie te gaan."
Wildrik Bouman van verhuurbedrijf Quality Time Campers: "In coronatijd zijn campers een prima optie om toch op vakantie te gaan." (Foto: Actief Media)

Quality Time Campers: een unieke mogelijkheid in coronatijd

GRONINGEN - Quality Time Campers heeft vijftien campers in de verhuur. "Luxe modellen van het merk LMC in diverse afmetingen." Het bedrijf is gevestigd in Groningen, nabij de A7; gemakkelijk bereikbaar via de afslag Peize/Hoogkerk. "Terwijl u rondtrekt met de camper, parkeert u uw eigen auto gratis op ons terrein", zegt Wildrik Bouman.

Nu iedereen rekening moet houden met corona, geeft een camper de mogelijkheid om toch op vakantie te gaan. "Je hebt alles bij je: keuken, koelkast, diepvries, maar ook - heel belangrijk - een eigen toilet én douche." De campers van Quality Time Campers zijn nieuw. Het zijn aerodynamische modellen, die niet meer diesel verbruiken dan een doorsnee personenauto. De campers zijn voorzien van alle gemakken zoals een navigatiesysteem en achteruitrijcamera. Daarnaast heeft ieder model zijn eigen pluspunten. Er zijn grote en kleine modellen, ingericht voor twee of vier volwassen; wel of juist niet geschikt voor huisdieren; voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak of automaat; met of zonder 'garage'; en met of zonder vloerverwarming/isolatie.

"Onze grootste camper is 7,5 meter, maar iedereen met een gewoon rijbewijs kan er in rijden. "Eventueel maken we een proefritje en binnen een half uur bent u gewend", leert de ervaring. Voor wie echt een kleinere wil - bijvoorbeeld om door smalle binnensteden te rijden - is de camperbus ideaal. Deze heeft de maten van een gewoon busje, maar door een slimme indeling toch twee zithoeken, twee (!) tweepersoonsbedden en veel kastruimte."

De campers zijn te huur voor een week of langer. "Op welke dag je die periode laat ingaan maakt bij ons niet uit. De eerste dag haal je hem om 10.00 uur op en de laatste dag breng je hem voor 17.00 uur terug." Iedere camper heeft een basisuitrusting. Daarnaast zijn extra accessoires te huur. Denk aan dekbedden, fietsendragers, terrasstoelen of winterbanden." Uiteraard worden alle campers grondig ontsmet na iedere verhuurperiode. Tijdens de Pinksterdagen organiseert Quality Time Campers Open Dagen. Van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni zijn belangstellenden welkom van 10.00 tot 17.00 uur.
Boek via www.qualitytimecampers.nl |
Quality Time Campers | Johan van Zwedenlaan 9b - 11, Groningen | 050-2110032

Meer berichten