Eén van de workshops op de Flower Power Markt, komend weekend in Drachten, is 'Stek je kamerplant.' Organisator Aliëtte Miedema is al druk bezig met de voorbereidingen.
Eén van de workshops op de Flower Power Markt, komend weekend in Drachten, is 'Stek je kamerplant.' Organisator Aliëtte Miedema is al druk bezig met de voorbereidingen. Foto: Actief Media

Flower Power Markt in De Lawei op 2 februari

Algemeen

DRACHTEN - Wil je je laten informeren en inspireren over een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl? Voor het derde jaar op rij wordt er op zondag 2 februari de Flower Power Markt georganiseerd in Schouwburg De Lawei in Drachten.

 

Dit is een markt met workshops over (h)eerlijk (lokaal) eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) leven en het leiden van een creatieve & kleurrijke levensstijl. De markt is geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Op de markt met meer dan 40 aanbieders kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, ecologische hondenproducten, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, tweedehands boeken en hippe duurzame goodies.

Je kunt genieten van een massage, een consult nemen, advies krijgen over je gezondheid, je laten informeren over duurzame energie of kennismaken met de kracht van piramiden. Wie een reden zoekt de kleding- en/of boekenkast eens op te ruimen… op de Flower Power Markt kun je kleding en boeken ruilen voor frisse exemplaren. Ook zaaigoed en plantjes kunnen worden geruild.

De markt biedt daarnaast een leuk programma met workshops voor jong en oud. Dit jaar kun je tijdens een workshop bloemetjes haken, ontstressen, leren je kamerplant te stekken, kennismaken met drakenenergie, aura's leren zien en voelen of een mandala/magische cirkel maken met natuurlijke materialen. Voor deze activiteiten schrijf je je in bij de organisatie (na de entree), hiervoor is de deelname beperkt. Op een mogelijke kleine vergoeding voor de materialen na is deelname aan de activiteiten op het programma gratis.

De entree is vier euro voor volwassenen, voor kinderen tot 12 jaar is er gratis entree. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kun je een kortingsbon downloaden. Meer informatie en het uitgeschreven programma is te vinden op www.flowerpower.frl.

Opening expositie stories of Morpheus in terpkerkje Raard
Opening expositie stories of Morpheus in terpkerkje Raard Algemeen 5 uur geleden
Theatervereniging in Oudega speelt
Theatervereniging "op e nij Bigoun" uit Oudega speelt de komedie met de titel "Ut" van Nick Hall Algemeen 20 uur geleden
De inzittenden konden in de voorbijvarende boot klimmen
Bestelbus belandt in Stroobossertrekvaart Algemeen 20 uur geleden
Fietser gewond na botsing met voetganger
Fietser gewond na botsing met voetganger Algemeen 21 uur geleden
Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 22 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 22 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 23 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 23 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen gisteren
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 28 mrt, 12:00
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 28 mrt, 11:03