Bento Sicco van der Wal, Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Erik Koudenburg en Johan Bosker: het team van Trendkeukens.
Bento Sicco van der Wal, Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Erik Koudenburg en Johan Bosker: het team van Trendkeukens. Foto: Actief Media

Trendkeukens weet de prijs laag te houden

Algemeen Zakelijk

"Als je bij die jongens van Trendkeukens een keuken koopt, komt het wel goed"

DRACHTEN - Je hebt goedkope keukenzaken en dure keukenzaken, maar je hebt ook Trendkeukens. Trendkeukens, gevestigd op de Stationsweg in Drachten, levert hoge kwaliteitskeukens voor een vaste prijs.

Johan Bosker, samen met Erik Koudenburg eigenaar van het bedrijf, legt uit hoe het werkt: "Bij Trendkeukens leveren we dezelfde materialen, merken en soorten apparatuur als grote luxe keukenzaken. Alleen betaal je bij ons minder. Bij grote luxe keukenzaken betaal je voor wat je ziet: een groot pand, grote opstellingen, grote parkeerplaatsen, veel personeel, enzovoort. Dit moet allemaal betaald worden met de opbrengst uit de keukens."

Trendkeukens zorgt er bewust voor dat de overheadkosten laag blijven. "Dan hoeven we die niet door te berekenen aan de klant."

Visie op showrooms

Wie Trendkeukens binnenkomt, ziet een mooie strakke showroom met een tiental moderne keukenopstellingen. "Mooi, maar bescheiden", zegt Johan Bosker. "We hebben voldoende parkeerplaatsen naast de deur, maar geen tientallen. We kunnen alle opties leveren en hebben die zoveel mogelijk verwerkt in alle keukenopstellingen, maar we gaan er niet prat op dat we álles kunnen laten zien."

Beste keukenmerk

De klant profiteert. "We leveren kwalitatief mooie keukens met werkbladen van graniet, keramiek, beton of een mooie kunststof. We leveren keukens met apparatuur van Siemens, Bosch, Neff, enzovoort op tegen normale prijzen. Wij zijn dealer van keukenmerken die niemand iets zeggen, maar één ervan is in Duitsland al driemaal uitgeroepen tot beste keukenmerk van Duitsland, in de afgelopen vijf jaar op de grote Keukenbeurs in Keulen."

Alle pluspunten in één keuken

Trendkeukens verkoopt keukenmeubelen die zich onderscheiden met mooie details. "Vaak zie je dat merken één of twee van deze elementen in hun keukens verwerken, maar ons keukenmerk heeft ze allemaal.

* Dikke planken van 19 mm in plaats van 16mm

* Binnenkant kasten niet wit, maar in dezelfde kleur als de buitenkant

* Maxiline onderkasten voor vijftien procent meer opbergruimte

* Glazen zijwanden standaard in de laden

* Metalen bodemplaat in de spoelkast in gewoon standaard

* Zware ladegeleiders en scharnieren, eveneens van een topmerk.

Behalve keukens van kwaliteit levert Trendkeukens nóg iets dat nooit op een visitekaartje staat. Gastvrijheid.

"Wij zeggen altijd: je kunt wel tien keukenshowrooms hebben gezien, maar nog niets weten", zegt Johan Bosker. "Ja, u weet wat u mooi vindt. Dat staat echter gegarandeerd in geen enkele keukenzaak. Ja, als losse onderdelen: het keukenblad van die ene keuken en het front van die andere. En graag in een andere kleur."

Gastvrij onthaal

Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom vinden de medewerkers van Trendkeukens een gastvrije ontvangst van groot belang. "Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen en gevoel krijgen dat er wordt geluisterd. Een keuken uitzoeken is leuk. Daar passen grapjes en grolletjes bij."

"Kom eens op een zaterdag", zegt Johan enthousiast. "Dan is hier zo'n aparte sfeer. Echt leuk! Het is dan vaak druk en mensen moeten wel eens even wachten. Dat blijkt nooit erg. Klanten lopen rond, we schenken koffie in voor elkaar en er ontstaat vaak een wat jolige stemming."

Ondertussen doen de keukenadviseurs van Trendkeukens hun werk: "Al bij het intakegesprek noteren wij uw wensen. Die resulteren in een mooi keukenplan, ondersteund door een 3D-tekening. We voorzien het geheel van een offerte waarop altijd een mooie prijs prijkt. En vervolgens doen wij pas zaken als u volmondig ja kunt zeggen tegen de drie items:

* Als je bij die jongens van Trendkeukens een keuken koopt, komt het wel goed

* De merken en gebruikte materialen zijn naar wens en de keukenopstelling is helemaal top

* De prijs op de offerte is goed

Aandacht en tijd

"Omdat wij beseffen dat u pas kunt beslissen als deze drie punten in orde zijn, nemen wij de tijd voor u. U krijgt ook de tijd van ons. Snel beslissen is nergens voor nodig."

Klantenvertellen.nl

Leuk voor de medewerkers van Trendkeukens, is dat tachtig procent van de klanten voor wie zij een offerte maken, ook daadwerkelijk hun keuken gaan kopen. "Blijkbaar luisteren we goed, hebben we gewaardeerde voorstellen, adviezen en is de prijs oké."
De vele positieve reacties op www.klantenvertellen.nl onderstrepen dit verhaal nog een keer. "Op onze site, vind je een link naar klantenvertellen.nl. Bijna alle (98%) van de reacties die onze klanten hier plaatsen zijn positief. Het zijn eerlijke reviews, want het is een onafhankelijke site en negatieve reacties kunnen wij niet verwijderen."

Enthousiast over Trendkeukens? Kom ook eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Trendkeukens is ook op maandag geopend. Stationsweg 99, Drachten

Johan Bosker en Erik Koudenburg:
Keukenapparatuur van alle bekenden merken kunnen worden geleverd.
Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 1 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 1 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 2 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 2 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 3 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 3 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 4 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 5 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 6 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 7 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 8 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 9 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen gisteren