Sybe en Marjon de Vries op de afdeling vloeren.
Sybe en Marjon de Vries op de afdeling vloeren. Foto: Actief Media

Inspiratie bij De Vries Wonen in Burgum

Algemeen

Service van het stylingadvies tot de laatste controle bij de oplevering

De Vries Wonen in Burgum is een vertrouwd adres als het gaat om verf, behang, vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Loop binnen en geniet van de bijzondere, ruime keus. "Wij hebben alles om uw woning te restylen, maar kunnen ook complete projectinrichtingen verzorgen", vertellen eigenaren Sybe en Marjon de Vries. Er is kwaliteit voor iedere beurs. Of het nu gaat om een unieke stoffering van uw woonkamer of om het behangen van een zolderkamertje; De Vries Wonen helpt u verder.

Vloeren
"Wat sommige mensen zich niet realiseren is dat wij ook vloeren hebben", zegt Sybe de Vries. "Een nieuwe inrichting vraagt om verf, behang en gordijnen, maar begint toch vaak bij de vloer. Vloerbedekking verkopen wij daarom zeker ook." Hij loopt naar het winkeldeel waar talloze opties worden getoond in overzichtelijke displays. "We hebben laminaat, pvcvloeren, marmoleum, vloervinyl en tapijt in allerlei uitvoeringen. We hebben het hele gewone, maar ook de heel aparte dingen", zegt Marjon. Aan dat laatste zie je dat De Vries Wonen een speciaalzaak is. "Karpetten maken we op maat en we leggen gecertificeerd, geluiddempend ondertapijt, belangrijk voor mensen in een appartement."

Wandbekleding
Niet alleen in vloeren heeft De Vries Wonen volop keus, ook in wandbekleding. "We hebben meer dan 250 boeken, waarin alle verkrijgbare productgroepen zijn vertegenwoordigd", zegt Marjon de Vries. Ook bij dit assortiment vindt u het hele gewone en het hele speciale. "Om wat te noemen: we hebben renovatiebehang, geluiddempend behang en behang met motieven van fluweel, hout of zelfs glas. Vliesbehang is er ook. Dat is behang dat gemakkelijker te verwerken is omdat de muur wordt ingesmeerd met lijm. Ook handig voor wie zelf wil behangen."

Raambekleding
Indrukwekkend bij De Vries Wonen is ook de keus in raambekleding. Denk aan jaloezieën, vitrage, inbetweens en overgordijnen in de nieuwste dessins, of aan horren. "Het seizoen voor de horren is absoluut nog niet voorbij. Ook op mooie najaarsdagen hebben mensen graag de ramen open. Bovendien: nu geplaatst is volgend jaar vroeg in het voorjaar profiteren van een insectloos huis." De Vries Wonen is ook gespecialiseerd in horren en raambekleding voor kunststof kozijnen. "Traditionele ophangsystemen zijn hiervoor niet geschikt, dus we hebben innovatieve oplossingen."

De Winterschilder
Kwaliteitsverf en muurbekleding voor ieder interieur vindt u bij De Vries Wonen. U kunt de materialen uitzoeken en zelf aan de slag gaan, of het werk laten uitvoeren door de vakmensen van De Vries Wonen. "Met eigen mensen maken we alles piekfijn voor elkaar. Van het wegkrabben van uw oude behang tot het plaatsen van nieuwe plinten; van het plafond tot de vloer ," zegt Sybe de Vries. "En dat voor een leuke prijs, want u betaalt slechts 9% btw. In de maanden van november tot en met maart profiteert u bovendien van 'de Winterschilder', een extra korting voor uw grote klussen."

"Winterschilder inschakelen? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, de eerste aanvragen zijn alweer binnen."

De Vries Wonen heeft niet alleen een zeer uitvoerig assortiment, maar ook eigen vakmensen die u volledig kunnen ontzorgen. "Dat begint al met het geven van stylingadvies in de winkel. Kom met foto's of uw iPad langs en wij denken met u mee. Indien u dat wenst, kunnen we ook bij u thuis komen voor het geven van advies", zegt Marjon. Sybe vult aan: "Het opmeten van de maten, het leggen van de vloeren of tapijt, het behangen, schilderen en monteren van de raambekleding doen wij ook met eigen mensen. Van het begin tot het eind denken wij met u mee."

De Vries Wonen | Tsjibbe Geartsstrjitte 16, Burgum | 0511-469595 | info@devries-burgum.nl | www.devries-burgum.nl
 

De afdeling raamdecoratie.
De voormalige Rabobank in Hurdegaryp staat op de nominatie om plaats te maken voor woningbouw.
"Tytsjerksteradiel op koers met nieuwbouw woningen" Algemeen 9 uur geleden
Vrijwel alle openbaar vervoer in Nederland, van onder andere Arriva (voorgrond) en NS (achtergrond) staat zaterdagavond 20 april 2024 om half elf drie minuten stil.
Treinen en bussen ook in Fryslân drie minuten stil Algemeen 10 uur geleden
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League Algemeen 12 uur geleden
Kan hier de Lelylijn komen? Op de achtergrond bedrijventerrein A7-zuid bij Drachten en het klaverblad met de A32. (Links, niet zichtbaar, de A7).
Robin Hartogh Heys: "Noord-Nederland moet zich uiten over Lelylijn" Algemeen 12 uur geleden
Kiwi intake
Zeehondencentrum Pieterburen vangt eerste pup van de zomer op en het is de vroegste ooit. Algemeen 13 uur geleden
De drie winnaars. In de midden winnares Noorde Schuurman, links van haar Indy Lynn Franken en rechts van haar Roos Gerdingh.
Noore Schuurman is de beste (brugklas)voorlezer van Fryslân! Algemeen 14 uur geleden
Ook de tuin van buitenplaats Oranjestein in Oranjewoud is een ontwerp van Pieter Lucas Roodbaard
Lezing 'Lucas Pieter Roodbaard' door Rita Radetzky: een veelgevraagd tuinarchitect in Noord-Nederland Algemeen 15 uur geleden
Alle winnaars van Kunstbende
Winnaars voorronde Kunstbende Friesland bekend Algemeen 18 apr, 17:02
Kom in de bieb in Drachten studeren!
Voor eindexamen studeren in de bieb Algemeen 18 apr, 16:03
Leerlingen Jildou, Marije en Ilse met hun Eervolle Vermelding en juryrapport Jan Penprijs (v.l.n.r.)
Vier leerlingen van Lauwers College Buitenpost behoren met profielwerkstuk tot besten van Nederland Algemeen 18 apr, 15:00
 Vrijwilliger Sukran tijdens de sport- spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Leeuwarden Algemeen 18 apr, 14:12
De documentaire Blaasmuziek heeft een award gewonnen.
Omrop Fryslân en BBC grote winnaars bij PRIX Circom Algemeen 18 apr, 13:12
‘De kracht van Muziek’
Stemmenorkest in de Alexanderkerk in Rinsumageast Algemeen 18 apr, 12:21