Beleef Lauwersoog: ideale plek voor feesten of evenementen

Algemeen Zakelijk

LAUWERSOOG - Organiseer een beleving om nooit te vergeten! Beleef Lauwersoog geeft het waddengevoel gewoon vanaf de wal, in het midden van Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee.

Met een grote verscheidenheid aan prachtige natuur ter beschikking zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Beleef Lauwers-
oog is de ideale plek om feesten of evenementen te organiseren, óók zakelijke events.

Voor zowel Restaurant Het Booze Wijf, Waddenpaviljoen De Noorman en de rondvaartschepen zijn tal van arrangementen beschikbaar. Bijvoorbeeld een buffet dat bestaat uit een verscheidenheid aan vis, rechtstreeks afkomstig uit de haven van Lauwersoog en dagvers gevangen. Of een BBQ-arrangement waarbij een barbecue op het terras wordt geplaatst met uitzicht over het Lauwersmeer of de Waddenzee. Ook kan er op een bijzondere locatie een arrangement geleverd worden. Midden in het bos van het Nationaal Park of op het strand het Lauwersmeer. Het is zelfs mogelijk op een zandplaat te dineren in het midden van de Waddenzee.

Bij Beleef Lauwersoog valt er altijd iets unieks te beleven. Zo kun je mee op een avontuurlijke Land Rover Safari over de voormalige zeebodem in het Nationaal Park. Hobbel over paden en velden die normaal gesproken verboden gebied zijn. Verken op spectaculaire wijze de Waddenzee met een rescueboot. Liever een ontspannen tocht? Ga mee op een zeehondentocht en maak een uitstapje op een zandplaat.

Maak een feest onvergetelijk door het te combineren met een van deze activiteiten. Boek bijvoorbeeld een rondvaart over de Waddenzee met de MS Silverwind en dineer aan boord, tijdens zonsondergang. Laat tijdens het varen een rescueboot aanmeren en maak snelle avontuurlijke tochten om vervolgens weer op het schip afgezet te worden.

Alvast voorproeven van een leuke beleving? Dat kan in juli en augustus in De Noorman. Tot en met 17 augustus wordt er elke week (meestal zaterdag) in de middag of avond een gratis miniconcert georganiseerd in samenwerking met Jellyfish. Genieten van muziek en genieten van een heerlijk diner of een smakelijke borrelplank met een waanzinnig uitzicht over de haven van Lauwersoog en de Waddenzee. Zie de website voor actuele informatie of volg Beleef Lauwersoog op social media.
| Waddenpaviljoen De Noorman, De haven 50, Lauwersoog (www.lauwersoog.nl/noorman) | Restaurant Het Booze Wijf Strandweg 1, Lauwersoog (www.lauwersoog.nl/boozewijf) | 0519-349133; info@lauwersoog.nl

lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika!
Lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika! Algemeen 18 uur geleden
Van de drie geschikte locaties voor een kleinschalig azc in Dokkum is locatie A het meest geschikt, vindt het college van b. en w.
College: "Watertorenbuurt in Dokkum voorkeurslocatie AZC" Algemeen 19 uur geleden
Vrijmarkt in Dokkum in 2023.
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 19 uur geleden
De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 20 uur geleden
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 21 uur geleden
Arjen (zoon van Ciska) en Maaike (dochter van Gretha). Zij hebben samen de opening gedaan in 2004 en zijn beide nu werkzaam binnen het bedrijf. Arjen als verkoper tuinmachines en gereedschappen en Maaike in de weekenden in het Ruiterhuis.
Bosgra Hurdegaryp 20 jaar in nieuwe pand! Algemeen 22 uur geleden
Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken gisteren
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen gisteren
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 24 apr, 08:30
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 23 apr, 19:00
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 23 apr, 17:00
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 23 apr, 14:30