Familie- en Vriendenkoopavond bij Jumbo Burgum

Algemeen Zakelijk

Ook u winkelt met 10% korting op woensdag 19 december van 19.00 tot 21.00 uur

BURGUM - Woensdag 19 december organiseert Jumbo Burgum de traditionele Familie- en Vriendenkoopavond. Wie ook als vrienden worden beschouwd, zijn de lezers van Weekblad Actief. Knip de bon in de krant uit en winkel woensdag 19 december met 10% korting bij 'de goedkoopste van Tytsjerksteradiel', tussen 19.00 en 21.00 uur.

"De koopavond voor familie en vrienden is een jaarlijks terugkerend evenement", vertelt bedrijfsleider Johan Postma. Familieleden en vrienden van personeel doen die avond boodschappen met een leuke korting. "De winkel is uiteraard versierd in kerstsfeer en er is live-muziek. Op alle afdelingen zijn proeverijen met hapjes en drankjes. De personeelsleden ontvangen hun kerstpakket."

Johan Postma: "Voor dit jaar hebben we bedacht dat het leuk is ook de lezers van Weekblad Actief uit te nodigen. Knip de bon op deze pagina uit en toon hem bij de kassa. De korting van tien procent geldt voor alle artikelen in de winkel, behalve voor de items die wettelijk moeten worden uitgesloten, zoals alcohol, tabak, babyvoeding en emballage."

"Welkom op de Familie- en Vriendenkoopavond"

Kenmerkend voor de Burgumse supermarkt is perfectionisme. Dat zie je onder andere terug op de verschillende versafdelingen voor groente, brood en vleeswaren. Klanten vinden daar veel keus en de beste kwaliteit.

"We willen de grootste, de goedkoopste én de beste van Tytsjerksteradiel zijn", zegt bedrijfsleider Johan Postma over de Jumbo aan de Markt in Burgum. "En dat lukt aardig."

Medewerkers met vakkennis
Kwaliteit bij de Jumbo vindt men ook bij het personeel. "Wij hebben bijvoorbeeld ook oudere werknemers in dienst. Mensen met jarenlange ervaring die de klant inhoudelijk kunnen informeren over het assortiment."

Streekproducten
Het assortiment bevat opvallend veel streekproducten. "We verkopen graag producten van Friese bodem", vertelt Johan. "De Molk warderkoeke bijvoorbeeld - gemaakt in Joure - en Droge Worst van Weidenaar, gemaakt in Dokkum. Ook Friese aardappelrassen verkopen we en bijzondere biersoorten die je elders niet snel tegenkomt."

De 7 Zekerheden
Het motto van Jumbo Burgum wordt beschreven met 'De 7 Zekerheden'. Dit zijn: 1. Euro's goedkoper; 2. Service met 'n glimlach; 3. Voor ál uw boodschappen; 4. Vers is ook écht vers; 5. Vlot winkelen; 6. Niet tevreden? Geld terug; en 7. Uw wensen staan centraal.

Klanten weten wat dit betekent. Bijvoorbeeld: de vierde wachtende in een rij krijgt zijn of haar boodschappen gratis mee als er nog wel een onbemande kassa beschikbaar is. "Zijn alle kassa's bezet, dan houdt het voor ons natuurlijk ook op. Wat wij bedoelen te zeggen is dat we de klanten beloven dat ze niet onnodig lang hoeven te wachten. Gebeurt dat wel, dan trekken wij het boetekleed aan", zegt Johan Postma.

De regel 'vers is ook écht vers' wordt gewaarborgd doordat klanten die op de versafdeling een product aantreffen dat op datum is, dit gratis meekrijgen.

Vers staat ook centraal bij de gewoonte van Jumbo Burgum om iedere vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur een lekker tussendoortje te verkopen. "Denk aan snert, broodjes gezond, broodjes zalm, gehaktballen, knakworstjes of kip-kerrie. Onze medewerkers bedenken zelf wat ze deze week gaan klaarmaken en verkopen het op vrijdag en zaterdag in een speciale stand in de winkel. Dat hoeft niet duur te zijn. Een broodje gezond koop je bij bijvoorbeeld al voor € 2,49.

Service is belangrijk. Met de Jumbo-app kunnen klanten bijvoorbeeld online boodschappen bestellen. De week- en seizoensaanbiedingen worden ook in die app vermeld en de bestelkosten variëren naar gelang het tijdstip dat u aangeeft om uw boodschappen op te halen. "Vanaf 2019 gaan we ook thuis bezorgen", vertelt Johan Postma.

Knip de bon uit
De Familie- en Vriendenkoopavond waar ook de Actief-lezer van profiteert is nog een extra service. U bent welkom. Knip de bon onder op de pagina in de krant uit en profiteer van tien procent korting, woensdag 19 december tussen 19.00 en 21.00 uur.

Jumbo | Markt 38, Burgum | Dagelijks open van 8.00 tot 21.00 uur, zondags van 12.00 tot 18.00 uur | 0511-480160

WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 1 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 2 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 3 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 4 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 5 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 6 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 7 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 22 uur geleden
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sukerei
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sûkerei Algemeen 22 uur geleden
Hoofdvakdocente Fie Schouten
Lenteconcert door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium Algemeen 23 uur geleden
Miss Naomi Vellinga strijdt voor goede doelen.
Missverkiezingsfinalist Naomi Vellinga is een schoonheid met een doelbewuste missie Algemeen 23 uur geleden
Jamsessie na concert DC Ray 'Sings nat King Cole'
"Dokkum nu ook op de kaart in de jazzwereld" Algemeen 27 mrt, 13:15
Leuke uitjes tijdens Pasen.
Eieren zoeken, codes kraken en lekker fietsen tijdens Pasen Algemeen 27 mrt, 13:00