Wietse Kuipers, Thuys-medewerker in Surhuisterveen, kan ook bij u thuis advies geven.
Wietse Kuipers, Thuys-medewerker in Surhuisterveen, kan ook bij u thuis advies geven. Foto: Actief Media

Kom naar de showroom van Thuys of vraag om Thuys-advies in uw eigen woning

Zaken Zakelijk

Thuys in advies

Zij is 24. Hij 27. Beiden hebben een fulltime baan. Twee jaar geleden kochten ze een huis. Nu willen ze de keuken verbouwen. Als het qua budget haalbaar is, realiseren ze het liefst ook meteen een mooiere badkamer. Hij pakt zijn mobiele telefoon en belt Thuys in Surhuisterveen. "Kunnen we een afspraak maken?" vraagt hij. "Ik heb begrepen dat jullie bij de klant thuis komen voor Thuys-advies en dat dit ook op een avond mogelijk is?" "Jazeker", bevestigt de Thuys-medewerker. "Wanneer past het u?" Een paar dagen later staat hij op de stoep met productinformatie onder zijn arm. In zijn auto liggen diverse monsters van vloeren, frontjes en werkbladen. Hij heeft ook een paar verschillende kranen meegenomen. Als het zo ter sprake komt wil hij zoveel mogelijk kunnen laten zien. De medewerker van Thuys neemt plaats op de bank van het jonge stel. Hij kijkt goed om zich heen. Neemt sfeer en details in zich op over het interieur. Woninginrichting heeft zijn warme belangstelling. Advies over keukens en badkamers is immers altijd onderdeel van een groter geheel. Het jonge stel begint enthousiast te vertellen. Hoe ze het in gedachten hebben. Wat ze mooi vinden en wat handig. Als vanzelf gaat de Thuys-medewerker mee met hun gedachten. Hij kent de items in zijn showroom en ziet prachtige mogelijkheden voor een hip interieur. Hij toont opties met plaatjes van de fabrikant; hij loopt naar zijn auto en haalt wat voorbeelden van werkbladen. Even later volgen de frontjes voor keukenkastjes en laden, de vloeren en de kranen. Met zijn drieën  lopen ze ook nog naar boven om de mogelijkheden voor de doucheruimte te bespreken. Met een hoofd vol suggesties gaat de Thuys-adviseur terug naar de zaak. "Jullie ontvangen de 3D-tekening zo snel mogelijk in de mailbox." Al de volgende middag is het zover. "Wauw", reageert zij als ze thuiskomt van haar werk en de mail bekijkt. "Dit is precies wat we wilden." "De offerte valt me alles mee", zegt haar vriend. "We moeten maar gauw een afspraak maken met Thuys om hier verder over te praten…"

Maak snel een afspraak voor Thuys-advies


Thuys in keukens

Hij is 73, zij 69. Ze gaan verhuizen naar een kleinere woning. Ze hebben lang gezocht naar iets geschikts, en nu iets gevonden dat qua grootte, locatie en prijs naar tevredenheid is. Nadeel is wel het gedateerde sanitair en ook de keuken vinden ze niet netjes. De koop ging daarom bijna niet door. "We hebben geen zin in verbouwingen", zeiden ze tegen elkaar. Hun zoon wees hen echter op Thuys in Surhuisterveen. "Die badkamer- en keukenspeciaalzaak aan de Zoom 1 maakt het je gemakkelijk. Ze adviseren je over zowel een nieuwe keuken als een badkamer en zorgen dat deze worden opgeleverd terwijl jullie misschien zelfs wel op vakantie zijn." Ze hadden elkaar aangekeken en content toegeknikt. Dat leek hen wel wat. En zo reden ze nu het grote parkeerterrein op naast de showroom aan de Zoom 1. Ze herkennen de leuzen 'Badkamerwarenhuis' en 'Cre8Kitchen'. "Thuys is de nieuwe, overkoepelende naam, heb ik gelezen", zegt de vrouw. Haar echtgenoot duwt de glazen deur open. Een medewerker van Thuys komt naar hen toe. "Wilt u even rondkijken of kan ik u ergens mee helpen?" "U kunt misschien wel helpen", zegt de man. "Wij zijn al wat ouder zoals u ziet, en hebben geen zin in gedoe. We hebben een kleiner huis gekocht, en daarin moeten een nieuwe keuken en toilet. We willen echter niet van die hypermoderne gelikte spullen. Gewoon een gezellige keuken." "Wilt u koffie?" vraag de medewerker van Thuys. "Dan gaan we er even bij zitten." Korte tijd later heeft de keukenadviseur een beeld van de wensen van meneer en mevrouw. "Zullen we afspreken dat ik morgenochtend bij u thuis kom om wat meetwerkzaamheden te verrichten?" De volgende dag belt de Thuys-medewerker aan bij het echtpaar. Samen lopen ze door het nieuwe huis. De man vertelt dat ze nog op zoek zijn naar een binnenschilder. De vrouw wijst op de vloer en vertelt dat ze denken aan iets glads als pvc. "Weet u dat wij dit allemaal voor u kunnen regelen?" vraagt de Thuys-medewerker. "Wij zijn dan wel een badkamer- en keukenspeciaalzaak, maar onze monteurs werken eenvoudig samen met aannemers, schilders en timmermannen. Als u wilt, regelen wij alles zo, dat u er geen omkijken naar heeft."

Ook jullie badkamer en keuken zorgeloos vernieuwd? Bel 0512-232008


Thuys in badkamers

Hij is 35, zij 36. Als ze de showroom van Thuys aan de Zoom 1 in Surhuisterveen betreden dribbelen twee koters achter hen aan. Het gezin loopt direct de trap op, naar de badkamers. Daar komen ze voor. In de hypermoderne showroom kijken ze hun ogen uit. "Prachtig", zucht zij. "Wat een keus." Hij lacht om zijn zoon en dochtertje die voor een grote spiegel zichzelf uitgebreid bewonderen. Een verkoopmedewerker komt naar hen toe en vraagt of hij kan helpen. Al snel ontstaat er een geanimeerd gesprek over smaak, budget en de kindvriendelijke mogelijkheden van een toekomstige badkamer. Hij en zij blijken niet bepaald dezelfde smaak te hebben. De een denkt aan een strakke, witte badkamer met veel glas, de ander gaat voor de hedendaagse grijze betonlook. De keukenadviseur wijst op combinatiemogelijkheden. Voor ze het weten hebben ze eigenlijk hun nieuwe badkamer al uitgezocht. "We kwamen alleen maar even kijken", zegt zij verbaasd. "Zal ik een 3D-tekening maken om een beeld te schetsen hoe één en ander er uit komt te zien?", vraagt de Thuys-medewerker vriendelijk. "Jullie zitten daarmee nergens aan vast. Neem je tijd. Kijk gerust ook elders. We mailen jullie de tekening, en ook al kom je pas over een half jaar terug, je weet dan precies welke keuze je vandaag hebt gemaakt."

Bezoek onze showroom en ervaar hoe makkelijk je er keuzes maakt


Thuys
Zoom 1, Surhuisterveen
Tel: 0512-232008
surhuisterveen@badkamerwarenhuis.nl
www.badkamerwarenhuis.nl
www.cre8kitchen.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Oktoberactie keukens: jouw keuken GRATIS vakkundig gemonteerd!*
Oktoberactie badkamers: GRATIS tegels bij aankoop van een badkamer!*

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Welke tint, kleur en sfeer vindt u mooi? Thuys ondersteunt u bij moeilijke keuzes.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 17 uur geleden
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 20 uur geleden
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 uur geleden
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 23 uur geleden
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen gisteren
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen gisteren
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30
De kampioensploeg van Warga.
Warga kampioen na 0-3 winst op Nieuw Roden Algemeen 21 apr, 22:06
Een moment uit de wedstrijd van Libertas tegen FC Marlène.
Libertas kan het niet bolwerken tegen koploper FC Marlène Algemeen 21 apr, 21:28
Ropta Boys en Viod strijdbaar maar scoren niet.
Ropta Boys en Viod strijdbaar maar scoren niet Algemeen 21 apr, 21:17
Be Quick Dokkum vergeet te winnen van Wykels Hallum.
Be Quick Dokkum vergeet te winnen van Wykels Hallum Algemeen 21 apr, 19:59