Totale voetzorg in Maxima Centrum in Burgum

Zaken Zakelijk

BURGUM - Orthopedische schoentechniek Holweg gaat spreekuur houden in het Maxima Centrum in Burgum. Met de komst van Holweg Orthopedische Schoentechniek is er een nog breder pakket aan voetzorg. Naast de reeds aanwezige bedrijven Voetz podotherapie en Medisch Pedicure Petra kunt u bij Holweg Orthopedische schoentechniek terecht voor aangepast (semi)orthopedisch schoeisel. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de drie bedrijven kunnen de meest voorkomende voet-gerelateerde klachten effectief behandeld worden.

Pepijn Gunnink, eigenaar van Voetz podotherapie, is sinds 2014 werkzaam als Podotherapeut in het Maxima Centrum. Hij zag zijn praktijk groeien tot wat het nu is. Een moderne praktijk, waar tijd en aandacht is voor iedereen met voet-gerelateerde klachten.

Pepijn vertelt: "Wij brengen en houden mensen graag in beweging, op een gezonde en pijnvrije manier. Pijnklachten aan het bewegingsapparaat kunnen u enorm beperken. Wie last heeft van voeten, knieën, rug of heupen, zal daar voortdurend aan herinnerd worden. Wij kunnen een bijdrage leveren aan de preventie, het herstel en de verbetering van dit functioneren".

Holweg wil vleugels uitslaan in Friesland

"Wij zijn erg blij met de komst van Holweg Orthopedische Schoentechniek. Dit is een welkome aanvulling op ons eigen zorgaanbod".
Gerrit Vrijburg is werkzaam bij Holweg Orthopedische Schoentechniek in Vollenhove. Dit bedrijf bestaat sinds 1951 en is een begrip in Noordwest Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder. Holweg wil nu zijn vleugels uitslaan in Friesland.

De keuze is op Burgum gevallen, omdat deze omgeving weinig bezetting heeft in de branche en Gerrit tevens in deze omgeving woonachtig is. "Mensen die aangepaste schoenen dragen, moeten vaak meerdere keren naar het spreekuur komen voor het aanmeten, passen en afleveren. Het is dan fijn als dit in hun eigen omgeving mogelijk is", aldus Gerrit.

Voor iedere voet met een probleem is er een oplossing

"Wat wij bij Holweg schoenen aanbieden, is bijzonder en veelomvattend", vervolgt Vrijburg. "Wij leveren een totaalpakket: van reguliere tot orthopedische schoenen en voor zowel de jonge als oudere voet. Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing".

Zo kunnen bestaande confectieschoenen orthopedisch aangepast worden, indien nodig. "Wat mooi is, is dat je na de aanpassing haast niet kunt onderscheiden wat aangepast confectieschoeisel is. Dat komt omdat we hier alle details met de grootst mogelijke aandacht verwerken. Dat garandeert niet alleen een perfect zittende schoen, maar ook een schoen die mooi is om te zien".

Aan vakkennis en ervaring ligt het niet. Gerrit (41) heeft in 22 jaar de benodigde kennis opgedaan bij verschillende bedrijven. "De studie voor orthopedisch schoentechnicus duurt zes jaar, waarbij je het schoentechnische vak combineert met de menselijke anatomie".

Vergoeding

Holweg heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Dit houdt in dat, wanneer u in aanmerking komt voor aangepaste schoenen, deze schoenen grotendeels vergoed worden door uw zorgverzekering.

Pasvorm en kwaliteit

Bij Holweg draait het om pasvorm en kwaliteit: of het nu gaat om de betere comfortschoen of om orthopedische schoenen. Voor sommige mensen is het niet vanzelfsprekend om schoenen in de winkel te kopen. Echter wil men wel mooie, modieuze schoenen. "Hier kunnen we goed aan voldoen," aldus Gerrit. "We hebben een zeer ruime keuze in leersoorten en modellen".

Afspraak maken

"Wilt u de verschillende orthopedische schoenmogelijkheden bespreken? Voor afspraken in Burgum of een huisbezoek kunt u ons bereiken op: 0527-241234. Het spreekuur vindt plaats op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur."

Kijk voor meer informatie op www.holwegschoenen.nl.

Haal je zolder leeg en kom naar de vrijmarkt.
Sta jij op Koningsdag ook op de vrijmarkt? Algemeen 3 uur geleden
lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika!
Lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika! Algemeen 18 uur geleden
Van de drie geschikte locaties voor een kleinschalig azc in Dokkum is locatie A het meest geschikt, vindt het college van b. en w.
College: "Watertorenbuurt in Dokkum voorkeurslocatie AZC" Algemeen 19 uur geleden
Vrijmarkt in Dokkum in 2023.
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 19 uur geleden
De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 20 uur geleden
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 21 uur geleden
Arjen (zoon van Ciska) en Maaike (dochter van Gretha). Zij hebben samen de opening gedaan in 2004 en zijn beide nu werkzaam binnen het bedrijf. Arjen als verkoper tuinmachines en gereedschappen en Maaike in de weekenden in het Ruiterhuis.
Bosgra Hurdegaryp 20 jaar in nieuwe pand! Algemeen 22 uur geleden
Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken gisteren
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen 24 apr, 09:40
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 24 apr, 08:30
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 23 apr, 19:00
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 23 apr, 17:00