Adviseurs Remco van der Iest en Wietse Kuipers.
Adviseurs Remco van der Iest en Wietse Kuipers. Foto: Actief Media

Officiële opening Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen: 17 t/m 19 mei

Zaken

Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen zijn twee speciaalzaken onder één dak aan Zoom 1 in Surhuisterveen. Je vindt er alles voor je nieuwe badkamer én keuken. "Het nieuwe pand staat op een prachtige zichtlocatie en heeft veel ruimte", zegt de jonge ondernemer/eigenaar Wietse Kuipers.

Open, eerlijk en transparant zijn de kernwaarden van Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen. Dat zie je terug in de indeling van de showrooms, aan de manier waarop de klant wordt benaderd, aan de gedetailleerde offertes die worden verstrekt en aan de correcte werkwijze in aanloop naar de oplevering. 

"Onze showrooms – op de begane grond Cre8Kitchen en op de eerste etage Badkamerwarenhuis – zijn ingericht met een duidelijke visie", vertelt Remco van der Iest. 

Als klant loop je eerst langs een aantal basisopstellingen, waarna je stapsgewijs de keuzes voor materiaal en inrichting maakt.  Aansluitend krijg je gelegenheid je eigen keuzes in beeld te brengen. Dat doe je digitaal in de showroom en bij Cre8Kitchen zelfs door daadwerkelijk je eigen keuken op te bouwen.

De showroom is zo ingericht dat een bezoek een ware belevenis is. Zowel Badkamerwarenhuis als Cre8Kitchen heeft een zeer uitgebreid assortiment. De klant wordt optimaal begeleid bij het maken van de keuzes, van materialen tot aan de grepen of bijvoorbeeld een kraan.


Unieke formule Cre8Kitchen

Uniek bij Cre8Kitchen is de tijdsefficiënte manier waarop klanten hun keuken samenstellen. Samen met de Cre8Kitchen-adviseur wordt de keuken stap voor stap opgebouwd, aan de hand van de wensen van de klant.

Om te beginnen zijn er ruim 180 kastjes beschikbaar in alle denkbare formaten en uitvoeringen. Ook kies je de plek van de inbouwapparatuur. Vervolgens kies je de frontjes, de grepen, het werkblad, de gewenste vloer en tegels. Wanneer alles staat, scant de adviseur de barcodes op de onderdelen.

De gegevens worden ingevoerd in een computer en er wordt vervolgens een 3D-impressie gegenereerd. Daardoor zie je meteen de kosten van de gescande modules, de apparatuur en de afwerkingsopties.


Stressloos kiezen: efficiëntie bij belangrijke beslissingen

Mensen die een nieuwbouwwoning betrekken of mensen die voor een verbouwing staan, moeten vaak in korte tijd veel beslissingen nemen over de inrichting. "Keuzestress of keuzemoeheid komt regelmatig voor", zegt Wietse Kuipers. "Eén locatie waar je alles kunt vinden, is de oplossing."

Het assortiment bij zowel Badkamerwarenhuis als Cre8Kitchen is compleet. "Je kunt van A tot Z alles bij ons vinden, ook vloeren voor de keuken en badkamer." De inspirerende showroom is stapsgewijs ingericht en is voorzien van meerdere kleine ruimtes. Daardoor kan de klant in korte tijd effectief beslissingen nemen. 

"Heb je je keuzes gemaakt dan ontvang je een digitale 3D-impressie, direct in de showroom of thuis in je mailbox, voorzien van een gedetailleerde offerte en scherpe prijzen. Thuis kun je dit in alle rust nakijken. Pas als het jou uitkomt plaats je je bestelling."


"Korte lijnen, één aanspreekpunt: wij ontzorgen jou"

Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen staan voor een totaal concept. Gemak, service, kwaliteit en een scherpe prijs staan centraal.

Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen beschikken over een eigen bezorg- en montagedienst. "Daarmee kunnen we klanten volledig ontzorgen", vertelt Albert Veenstra, chauffeur voor Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen. "Kleine verbouwingen voeren we zelf uit. Vaak werken we samen met regionale aannemers, ook bij nieuwbouwprojecten."

Vanuit één aanspreekpunt wordt alles voor de klant geregeld. Jij zegt wat je wensen zijn: de medewerkers van Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen zorgen dat het er komt. Al of niet in overleg met een aannemer wordt op de afgesproken datum je keuken of badkamer gebruiksklaar opgeleverd.


Kom kiezen uit de uiteenlopende stijlen sanitair bij Badkamerwarenhuis

In de showroom op de bovenverdieping toont Badkamerwarenhuis een volledig assortiment sanitair. Opvallend is de grote keus meubels en materialen. Een aantal volledig ingerichte, inspirerende badkamers zijn er uiteraard ook. Op beeldschermen in de showroom maken de adviseurs het resultaat van de gemaakte keuzes zichtbaar.

Uiteenlopende stijlen zijn aanwezig. Wordt de basis gevormd door tegels, pvc of keramisch steen? "We hebben enorm veel badkamermeubels op voorraad", vertelt Remco van der Iest. Datzelfde geldt voor douchecabines, kranen en alle andere badkameronderdelen. "Ook het kiezen van sanitair is bij ons een echte belevenis." De kracht van Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen is dat bestellingen binnen een week worden geleverd. Veelal uit voorraad. "Moet er toch iets worden besteld dan is het prettig te weten dat wij zelf contact onderhouden met de fabrikanten", zegt Remco. "Korte lijnen." 

Alle bestellingen worden bezorgd met de eigen bezorgdienst van Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen. Ook de montage wordt uitgevoerd door eigen monteurs. "We zijn betrokken bij het gehele proces – van advies tot nacontrole. Daarmee garanderen we uitstekende kwaliteit."


Op één dag je keukenkeus van A tot Z met het assortiment van Cre8Kitchen 

Wil je een landelijke keuken of droom je over een hippe trendy keuken? Betonlook, hout, industrieel? Cre8Kitchen toont een groot aantal stijlen. Er zijn een aantal voorbeeld­opstellingen en er is een brede keuze aan materialen en onderdelen.

Het kiezen van een keuken bij Cre8Kitchen gaat snel en efficiënt dankzij het unieke concept waarbij men zelf zijn keuken vormgeeft met verrijdbare keukenmodules.

Heb je een beperkt budget of wil je het neusje van de zalm: Cre8Kitchen is er voor iedere beurs. Scherpe prijzen en snelle levering zijn bij zowel Cre8Kitchen als het Badkamerwarenhuis mogelijk door het gebruik van eigen productielijnen. "Wij verkopen bijvoorbeeld kranen, waterontharders en stoomovens die speciaal voor Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen worden geproduceerd", vertelt Wietse Kuipers.  "Daarnaast hebben we bekende merken in het assortiment, bijvoorbeeld alle keukenapparatuur van AEG." 

Op het gebied van keukenapparatuur zijn er volop ontwikkelingen. Cre8Kitchen toont de nieuwste technieken. Een aantal showkeukens is volledig werkend ingericht. Op drukke weekenden zal zelfs een kok aanwezig zijn en in de keukenzaak live koken.



Kom naar de officiële opening van donderdag 17 t/m zaterdag 19 mei 9.00 - 17.00 uur.

Door het uitgebreide en diverse aanbod van Badkamerwarenhuis is iedere stijl badkamer te realiseren. Badkamerwarenhuis beschikt altijd over de nieuwste trends.
De mogelijkheden op het gebied van afwerking en maatwerk zijn uniek bij Cre8Kitchen. Maak een afspraak voor het samenstellen van je droomkeuken.
Het unieke winkelconcept van Cre8Kitchen. Met een verplaatsbare wand wordt de ruimte voor je keuken vastgesteld. Aan de hand van diverse keukenmodules wordt de keuken werkelijk samengesteld. Denk hierbij aan lades, kastjes en inbouwapparatuur.
Onze adviseurs zetten uw wensen voor zowel de keuken als de badkamer om tot een digitale en gedetailleerde 3D-impressie. De impressie kan in de showroom of thuis rustig worden bekeken.
Door het uitgebreide en diverse aanbod van Badkamerwarenhuis is iedere stijl badkamer te realiseren. Badkamerwarenhuis beschikt altijd over de nieuwste trends.

Actueel

Opening expositie stories of Morpheus in terpkerkje Raard
Opening expositie stories of Morpheus in terpkerkje Raard Algemeen 59 minuten geleden
Theatervereniging in Oudega speelt
Theatervereniging "op e nij Bigoun" uit Oudega speelt de komedie met de titel "Ut" van Nick Hall Algemeen 16 uur geleden
De inzittenden konden in de voorbijvarende boot klimmen
Bestelbus belandt in Stroobossertrekvaart Algemeen 16 uur geleden
Fietser gewond na botsing met voetganger
Fietser gewond na botsing met voetganger Algemeen 16 uur geleden
Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 17 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 17 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 18 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 18 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 19 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 20 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 21 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 22 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 23 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 23 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen gisteren