Trendkeukens voegt houten keukens toe aan assortiment

Zaken Zakelijk

DRACHTEN - De jongens van Trendkeukens blijven altijd de jongens van Trendkeukens. En hun filosofie blijft ook altijd overeind. Toch staan er grote dingen te gebeuren bij het Drachtster keukenbedrijf. Luxe houten keukens doen hun intrede, en een uitbreiding staat op stapel.

"We merken dat de vraag naar echte houten keukens toeneemt. Daarom zijn wij op onderzoek uitgegaan, en hebben we een Limburgs merk gevonden dat prachtige houten keukens maakt, tegen een zeer concurrerende prijs", licht Johan Bosker toe. "Hiermee spelen we in op de trend van aardse materialen in het interieur; wat ruiger hout, staal, beton.

Deze keukens worden met de hand precies op maat gemaakt. Alles kan! Onze klant kan er zelfs voor kiezen de fabriek te bezoeken om daar zelf een keuze te maken uit de vele beschikbare houtsoorten. We hebben ontzettend lang gezocht naar een fabrikant die degelijke, mooie houten keukens maakt, tegen een goede prijs. De binnenkant wordt gemaakt van MDF, dat geeft een luxe uitstraling."

De keukens zijn geheel naar wens samen te stellen: er zijn diverse houtsoorten en kleuren beschikbaar, zelfs de bewerking van het hout kan worden gekozen; moet het glad zijn, of juist robuust? "We zijn heel blij met deze mooie aanvulling op ons assortiment!"

Naast deze assortimentsuitbreiding staat er ook een andere uitbreiding op stapel. Daar willen ze bij Trendkeukens echter nog niet teveel over kwijt. "Dat blijft nog even een verrassing," aldus Bosker. "In december vertellen we meer. Wat we nu al wel kunnen zeggen is dat ons concept hetzelfde zal blijven: alleen bij ons vind je de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij zorgen ervoor dat onze klanten binnen een dag een tekening en prijsindicatie krijgen. Ook een installatietekening voor een keuken in een nieuwbouwwoning kan binnen een paar dagen. Bij nieuwbouw geldt tevens: geen prijsverhogingen als de woning wordt opgeleverd, de afgesproken prijs blijft geldig. Sterker nog, is er in tussentijd een nieuw model vaatwasser uitgekomen? Dan krijgt u die voor dezelfde prijs als de oude. Dus heeft u een keuken nodig? Aarzel dan niet langer, en profiteer nu nog van de prijzen van 2017!"


www.trendkeukens.nl

De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 7 uur geleden
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 8 uur geleden
Arjen (zoon van Ciska) en Maaike (dochter van Gretha). Zij hebben samen de opening gedaan in 2004 en zijn beide nu werkzaam binnen het bedrijf. Arjen als verkoper tuinmachines en gereedschappen en Maaike in de weekenden in het Ruiterhuis.
Bosgra Hurdegaryp 20 jaar in nieuwe pand! Algemeen 9 uur geleden
Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken 12 uur geleden
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen 13 uur geleden
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 14 uur geleden
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 23 apr, 19:00
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 23 apr, 17:00
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 23 apr, 14:30
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 23 apr, 12:50
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 23 apr, 11:00
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 apr, 09:30