Afbeelding

De tuin weer klaar voor de zomer met IJzerhandel Raadsma

Zakelijk Zakelijk

DOKKUM - Het hele jaar door is IJzerhandel Raadsma de leverancier van ijzerwaren, bevestigingen, gereedschappen en machines voor bedrijven en particulieren in Noord-Nederland maar vanaf eind maart wordt ieder jaar de showroom in Dokkum ook gevuld met allerhande tuinmachines van de gerenommeerde merken Stiga, Stihl en Viking.

Grasmaaiers voeren hierbij de boventoon maar ook voor zitmaaiers, robotmaaiers, verticuteermachines, bosmaaiers, grastrimmers, kettingzagen, heggenscharen, hakselaars, hogedrukreinigers en bladblazers kunt u terecht bij Raadsma.

De machines voor tuinonderhoud zijn veelal leverbaar in een elektrische uitvoering, met benzinemotor of met een motor die wordt aangedreven door een accu. Deze laatste categorie wordt steeds meer gemeengoed in de tuinen van Nederland. “Wij zien steeds meer dat fabrikanten producten op accu’s aanbieden. Deze machines worden door de technische ontwikkelingen op dit gebied steeds meer betaalbaarder en ook de accu’s die de fabrikanten bij hun machines leveren worden steeds beter” aldus productspecialist tuinmachines Brand Hiemstra. “Natuurlijk zijn gelijkwaardige tuinmachines met een stekker of op benzine nog steeds goedkoper maar een tuinmachine op accu biedt wel de voordelen van een machine zonder snoer en die niet het onderhoud vraagt van een machine met een benzinemotor.”

Voor het onderhoud van uw tuingereedschap kunt u ook terecht bij Raadsma. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt voor uw grasmaaier of voor het repareren van een bosmaaier, de monteurs van Raadsma zorgen er weer voor dat uw tuingereedschap klaar is voor een mooie zomer. Bij de aanschaf van een nieuwe machine zorgen zij ervoor dat uw machine gebruiksklaar wordt afgeleverd zodat u meteen aan de slag kunt.
De medewerkers van Raadsma helpen u graag bij het vinden van de juiste machine die goed past bij uw tuin en uw wensen. De winkel in Dokkum is op werkdagen geopend van 7.30 uur tot en met 18.00 uur, daarnaast op vrijdagavond nog van 19.00 uur tot en met 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot en met 12.00 uur.

www.raadsma.nl | 0519-292325

Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 uur geleden
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 uur geleden
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen gisteren
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30
De kampioensploeg van Warga.
Warga kampioen na 0-3 winst op Nieuw Roden Algemeen 21 apr, 22:06
Een moment uit de wedstrijd van Libertas tegen FC Marlène.
Libertas kan het niet bolwerken tegen koploper FC Marlène Algemeen 21 apr, 21:28