Afbeelding

Expert Meijer heeft expertise en een groot assortiment elektronica

Zakelijk Zakelijk

BURGUM - Horen, zien en zwijgen. Wie bij Expert Meijer de winkel binnenstapt, komt letterlijk oren, ogen en woorden te kort. Liefhebbers van stijlvolle elektronica en de nieuwste gadgets kunnen hier hun hart ophalen.

"Service gaat bij ons verder dan de meeste klanten denken"

Vakspecialist in elektronica

Het oranje logo van Expert prijkt aan de gevel van het pand aan de Schoolstraat 8. Maar belangrijker nog is de toevoeging Expert Meijer. Erik Meijer zet als derde generatie de ondernemersgeest van de familie Meijer voort. “Het begon met mijn pake, die in 1931 in Eastermar een winkel annex koperslagerij begon", vertelt hij. “Per generatie nam het assortiment toe en groeiden we uit tot wat we nu zijn: een absolute vakspecialist in elektronica. Van beeld en geluid tot IT en huishoudelijke apparaten. Ons assortiment is al even uitgebreid als ons dienstenpallet.”

Wie kiest voor Expert Meijer kiest voor uitstekende kwaliteit van zowel het product als de service. “Persoonlijk contact en objectief advies staan bij ons bovenaan”, vertelt Erik. “Service stopt bij ons niet bij de voordeur, maar gaat verder dan de meeste klanten verwachten. Van advies in de winkel tot installatie bij je thuis. Niet te vergeten onze uitstekende garantie. Dat geldt voor producten die je bij ons in de winkel koopt, maar ook voor alles wat je via de webshop bestelt.”

Deze gastvrijheid en uitstekende service werd in 2013 beloond met de titel ‘Beste Expert van Nederland'. Een compliment voor zowel online als offline. “We zien dat steeds meer mensen online winkelen”, beaamt Erik. “Op basis van de postcode die je invult, kiest het systeem vervolgens een winkel in de buurt waar je het product kunt ophalen of laten brengen.

"Wereld van de elektronica is constant in beweging"

Het voordeel is dat je daarna altijd bij ons terecht kunt voor advies, installatie of garantievragen. Online besteld, offline contact.”
Sinds de eerste generatie Meijer in 1931 is er in de loop der jaren heel wat veranderd. “De wereld van de elektronica is continu in beweging”, aldus Erik.

"'The internet of things', spelen we graag op in"

“Neem als voorbeeld de geluidsboxen die vroeger je hele kastenwand vulden. Tegenwoordig kiezen we voor compacte, draadloze boxen die via wifi overal in huis aangesloten zijn op je telefoon of tablet.”

Hoe zien jullie Expert Meijer in de toekomst? In de retail verandert veel.
"De klant centraal, dat staat voorop. Onze toekomst betekent daarom vooral inspelen op de behoeften van de consument, die ontstaan door nieuwe producten en productontwikkelingen binnen onze branche.

‘The internet of things’ is zo'n ontwikkeling waar we graag op inspelen. Dat we ook Ziggo-diensten leveren sluit hier perfect op aan. We zijn volledig in staat alle 'pratende' apparaten aan elkaar te verbinden, alle wifi-problemen op te losen en de klant volledig te ontzorgen."

De naam 'Meijer' staat al ruim 85 jaar voor kwaliteit en service

In wat voor toekomstdoelen vertaalt dit zich?
"Daar kan ik kort in zijn. 'Schoenmaker blijf bij je leest', is het spreekwoord dat hier goed past. Geen fratsen. De naam Meijer staat al meer dan 85 jaar voor de beste kwaliteit en service, en dat blijft zo."

Wilt u ook met uw bedrijf in Ondernemerszin? Neem dan contact op met de redactie via: redactie@actiefmedia.nl

Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 7 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 8 uur geleden
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen gisteren
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen gisteren
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30