Afbeelding

Trainers bij voetbalclubs

Sport Sport

DOKKUM - Met ingang van 1 juni 2017 start Douwe de Val als Hoofd Jeugdopleiding bij Be Quick Dokkum. De Dokkumer voetbalclub en De Val tekenen een eenjarig contract met de intentie voor een langere samenwerking.

Na het vertrek van Douwe Zondervan als Hoofd Jeugdopleiding is het Be Quick gelukt een uitstekend gekwalificeerde opvolger te vinden. Be Quick en Douwe de Val zijn geen onbekenden van elkaar. De Val speelde er negen jaar in de jeugd en was er twee jaar trainer/coach van de JO19-1. Momenteel is De Val Hoofd Jeugdopleiding bij Blauw Wit ‘34.

OUDWOUDE- Het bestuur van voetbalvereniging WTOC heeft overeenstemming bereikt met trainer Oane Westra om zijn aflopende contract bij vv WTOC met een jaar te verlengen. Westra is daardoor ook in het nieuwe seizoen 2017-2018 hoofdtrainer van het eerste elftal. Elftalleider Foeke Durk Dijkstra en de overige staf gaan ook zeker nog één seizoen door. ?? WTOC heeft beslag weten te leggen op de eerste periode titel in de derde klasse B zaterdag, wat nacompetitie oplevert voor een plek in de tweede klasse zaterdag. Het team gaat met een vierde plek op de ranglijst de winterstop in.

KOLLUM - VV Kollum is er in geslaagd om voor het seizoen 2017-2018 de technische staf uitstekend in te vullen. Vanaf augustus 2017 zullen Henk de Boer en Atze van der Wijk samen de eerste selectie trainen en zal Auke Mulder verantwoordelijk blijven voor de tweede selectie.Henk de Boer was ooit de balvaste spits van CSL uit Stiens, maar tegenwoordig zwaait hij alweer jarenlang de scepter als trainer bij diverse clubs in de regio. Momenteel is hij bezig met zijn tweede seizoen bij vv Ternaard..’’
Atze van der Wijk fungeert dit seizoen als assistent-trainer van Jaring Kloetstra bij vv Kollum. Auke Mulder is al van jongs af aan actief bij vv Kollum waarbij hij de afgelopen jaren tot volle tevredenheid verantwoordelijk was voor de tweede selectie.

JISTRUM - Zaterdag vijfdeklasser VV Jistrum heeft het contract met hoofdtrainer Sjouke Borger met één seizoen verlengd. Het seizoen 2017-2018 zal dus ook onder de huidige trainer worden gespeeld.

HARKEMA - Willem Schokker is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Harkema-Opeinde 1! Daarnaast hebben ook de overige leden van de technische staf ­ Anne Heidinga als teammanager, Anne Hoeksma als assistent-coach/keeperstrainer en Lammert Kooistra als grensrechter ­ aangegeven volgend jaar bij de club actief te zullen zijn. ? ??Voor Willem Schokker wordt het zijn tweede seizoen bij Harkema-Opeinde. De rest van de technische staf is al langer actief bij de groen-gele equipe. Harkema-Opeinde 1 overwintert als koploper in de vijfde klasse B.

RINSUMAGEAST - Na goed onderling overleg heeft het hoofdbestuur van VCR in samenwerking met de Technische Commissie Senioren, leiding en spelersgroep besloten om met hoofdtrainer Andries Spek uit De Westereen nog een seizoen door te gaan. VCR is koploper is in de vijfde klasse C. In zijn voetsporen blijft ook vader Leen Spek als assistant-trainer aan de club uit Rinsumageest verbonden.

 

 

Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 3 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 18 uur geleden
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sukerei
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sûkerei Algemeen 18 uur geleden
Hoofdvakdocente Fie Schouten
Lenteconcert door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium Algemeen 18 uur geleden
Miss Naomi Vellinga strijdt voor goede doelen.
Missverkiezingsfinalist Naomi Vellinga is een schoonheid met een doelbewuste missie Algemeen 19 uur geleden
Jamsessie na concert DC Ray 'Sings nat King Cole'
"Dokkum nu ook op de kaart in de jazzwereld" Algemeen 22 uur geleden
Leuke uitjes tijdens Pasen.
Eieren zoeken, codes kraken en lekker fietsen tijdens Pasen Algemeen 22 uur geleden
Color guard Nova/De Marko's vijfde op Finals
Color guards Nova/De Marko's vijfde op Finals Algemeen 23 uur geleden
De provincie wil het gebruik van bestrijdingsmiddelen afbouwen.
Subsidie om te experimententeren met afbouw gewasbeschermingsmiddelen Algemeen gisteren
Zondag 24 maart Wedstrijden Nunspeet en Leek
Hiphop en showdance team uit Drachten schitteren in Nunspeet en Leek Algemeen gisteren
Technische vernieuwing kan wellicht in aanmerking komen voor een deel van de zeven miljoen euro subsidie voor het MKB in Noord-Nederland.
Zeven miljoen euro subsidie voor innovatie in MKB Noord-Nederland Algemeen 27 mrt, 09:57
Creëer een Betoverende Paastafel: Tips voor een Onvergetelijk Paasontbijt.
Creëer een Betoverende Paastafel: Tips voor een Onvergetelijk Paasontbijt Algemeen 27 mrt, 08:30
Ruurd Wiersma Museum start seizoen met maar liefst vier primeurs.
Ruurd Wiersma Museum start seizoen met maar liefst vier primeurs Algemeen 26 mrt, 19:00