Friese marktslager: biologisch en smaakvol
SpecialsV.l.n.r.: Binie de Bruin, Jan van der Woude en Greetje Visser. (Foto: Klaas Rozema)
Friese marktslager: biologisch en smaakvol
DAMWALD – Slagerij ‘de Friese marktslager’ is al dertig jaar een vertrouwd gezicht op diverse markten in de regio en verkoopt vers biologisch vlees, vleeswaren en worstsoorten uit eigen regio.
“Als bedrijf hebben we de doelstelling om een gezond, eerlijk en diervriendelijk geproduceerd stukje vlees aan te bieden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met mens, dier en milieu. Voor de borging van ons product zijn we skal gecertificeerd. Het rundvlees wat u bij ons koopt is afkomstig van biologische melkveebedrijven en wordt in eigen beheer geslacht.
Biologische landbouw staat voor balans, bodem, dieren, planten en mensen. En maakt tevens geen gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen, preventieve antibiotica en GMO. Onze manier van werken komt het vlees ten goede. Biologisch vlees smaakt namelijk al heerlijk zonder het te kruiden, en zit nog vol met de goede voedingsstoffen.
Iedere vrijdag staan wij van 8.00 tot 17.00 uur met een goed gevulde toonbank bij u op de markt in Burgum, we zien u graag!”
Kijk voor meer info op: www.defriesemarktslager.nl, mail naar: info@friesemarktslager.nl of bel naar 06-12999898 (Greetje Visser).