Afbeelding

Uitbreiding op stapel bij Laminaatlaan Drachten

Nieuws

Een ruime keus in laminaat van Europese topkwaliteit. “En wij hebben alles op voorraad!” aldus Van der Laan. (Ingezonden foto)

Professionele webshop en groot aanbod in PVC-vloeren

DRACHTEN – Teake van der Laan en zoon Rick van Laminaatlaan in Drachten zitten vol plannen voor de toekomst. Zo is er een professionele webshop in de maak en wordt het aanbod in PVC-laminaat sterk uitgebreid.

Laminaatlaan is te vinden aan De Lange West 15a in Drachten, in het pand van Outlet Drachten. Het assortiment is zeer ruim: “Wij hebben bijvoorbeeld wel twaalf verschillende soorten ondervloeren!” vertelt Teake van der Laan. Daarnaast is er een ruim aanbod in laminaatsoorten en ‘bijproducten’: “plinten, deurmatten, afwerkstrips en gereedschappen.”
Van der Laan merkt dat de vraag naar PVC-vloeren groot is. Waarschijnlijk vanwege de vele voordelen van het materiaal: het kan bijvoorbeeld erg goed tegen water. Daarom besloot hij het aanbod uit te breiden.
Met de webshop kunnen klanten uit het hele land de laminaatspecialist straks gemakkelijk bereiken. “Het zorgt er voor dat we toegankelijker worden. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn.” Om straks vloeren bij klanten uit het hele land te kunnen bezorgen, werden alvast twee nieuwe bussen aangeschaft.
Van der Laan heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de woninginrichting. Op aanvraag geeft hij daarom graag advies aan huis aan zijn klanten. “Vakkundigheid en gastheerschap staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons kan de klant rustig snuffelen in onze zeer uitgebreide collectie, maar we denken ook graag mee. Mocht er twijfel tussen verschillende vloeren ontstaan, dan geven we gerust een aantal ‘probeervloertjes’ mee naar huis. Is de perfecte vloer gevonden, dan kan deze ook door ons worden gelegd.” Laminaatlaan beschikt hiervoor over een team van zeer ervaren ZZP-ers.
Het Drachtster bedrijf heeft alleen laminaat van Europese leveranciers. “Wij verkopen geen restpartijen, maar hebben een blijvende collectie. Ook spelen we altijd in op de laatste trends. Bij ons kan de klant vertrouwen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”
Vloer gevonden? Kijk ook eens in het overige deel van de winkel. Daar is namelijk alles voor in en om het huis. Een zeer ruim assortiment merkverf, nieuwe voorraden glasvliesbehang, maar ook woonaccessoires voor binnen en buiten. Nog een voorbeeld: de ruime keuze in seizoensartikelen, speelgoed en tuinproducten staat keurig uitgestald in de verfraaide winkel. Trouwens: het gehele aanbod wisselt voortdurend.

Van der Laan heeft volop vertrouwen in zijn bedrijf: “We hebben de ruimste voorraad in de regio, beschikken over veel vakkennis, hebben oog voor kwaliteit en hanteren zeer strakke prijzen. En met de opening van onze webshop zijn wij straks helemaal klaar voor de toekomst!”

Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 9 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 9 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 10 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 10 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 11 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 12 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 13 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 14 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 15 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 16 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 27 mrt, 17:34