Afbeelding

Bezichtig thuis uw nieuwe huis met Wijmenga

Zakelijk Zakelijk

Makelaar Berend Wijmenga leidt de potentiële kopers vanuit zijn kantoor door een woning. (Foto: Klaas Rozema)  

Bezichtig thuis uw nieuwe huis met Wijmenga

BURGUM – Wijmenga Makelaars en Rentmeesters start als eerste in de regio met online bezichtigingen: bezichtig thuis uw nieuwe huis.

Vanaf nu is het mogelijk om een woning te bezichtigen op afstand. Door alle informatie op Funda, plattegronden en filmpjes op YouTube zijn woningen steeds beter te bekijken vanaf de computer. Met een online bezichtiging kunnen mensen nu echter ook samen met de makelaar ‘door een woning lopen’, net als bij een gewone bezichtiging. Hiermee maakt Wijmenga het mogelijk om een woning op elk gewenst moment en vanaf iedere gewenste locatie te bezichtigen.

Hoe werkt het? Wanneer iemand een woning op Funda ziet met de vermelding ‘Thuisbezichtigen?’ is het mogelijk deze woning thuis te bekijken. Hij of zij belt Wijmenga Makelaars en vraagt een online bezichtiging aan. In overleg bezichtigt men de woning dan direct of op een later afgesproken tijdstip. Wellicht in de avond, samen met de partner, of tijdens de pauze? Het enige wat men nodig heeft is een pc of tablet en een internetverbinding. Er hoeft niets gedownload te worden en in een paar clicks bezichtigt men samen met Wijmenga makelaars de woning.

Deze nieuwe manier van bezichtigen heeft vele voordelen. Men bekijkt de woning samen met de makelaar en indien gewenst ook in combinatie met een webcam. De makelaar zal tijdens de online bezichtiging over de woning vertellen en kan de vragen die er zijn meteen beantwoorden. Dit  bespaart  de bezichtiger (reis)tijd en reiskosten en het geeft verder de mogelijkheid meerdere woningen in korte tijd achter elkaar bezichtigen.

“De online bezichtiging geeft een helder en realistisch beeld van de woning. Iets wat met foto’s alleen niet altijd lukt. Dit kan teleurstellingen bij de fysieke bezichtiging voorkomen. Daarnaast kan de woning eenvoudig samen met bijvoorbeeld partner of familielid worden bekeken, zonder dat men daar een vrije dag voor hoeft op te nemen. En als de woning tijdens deze eerste bezichtiging aanspreekt, kunnen we meteen een afspraak maken om de woning in het echt te bekijken.
Voor wie zijn deze thuisbezichtigingen interessant? Bijvoorbeeld voor mensen die buiten de regio werken of wonen of minder gemakkelijk tijd vrij kunnen maken voor een afspraak. Of mensen die alleen een huis willen bezichtigen na een grondige voorselectie. Maar ook is het handig dat er tijdens een online bezichtiging meerdere personen vanaf meerdere locaties kunnen meekijken.
Eigenlijk kun je dus zeggen dat de mogelijkheid van een thuisbezichtiging voor iedereen die op zoek is naar een woning interessant kan zijn!”

Neem contact op met Wijmenga Makelaars en Rentmeesters voor meer informatie. Telefoonnummer: 0511-461757 of www.wijmenga.nl.


Thuis kunnen de potentiële kopers, samen met de professionele hulp van de makelaar, alvast het huis bekijken waar ze in geïnteresseerd zijn.  (Foto: Klaas Rozema) 

Afbeelding
De voormalige Rabobank in Hurdegaryp staat op de nominatie om plaats te maken voor woningbouw.
"Tytsjerksteradiel op koers met nieuwbouw woningen" Algemeen 12 uur geleden
Vrijwel alle openbaar vervoer in Nederland, van onder andere Arriva (voorgrond) en NS (achtergrond) staat zaterdagavond 20 april 2024 om half elf drie minuten stil.
Treinen en bussen ook in Fryslân drie minuten stil Algemeen 14 uur geleden
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League Algemeen 15 uur geleden
Kan hier de Lelylijn komen? Op de achtergrond bedrijventerrein A7-zuid bij Drachten en het klaverblad met de A32. (Links, niet zichtbaar, de A7).
Robin Hartogh Heys: "Noord-Nederland moet zich uiten over Lelylijn" Algemeen 16 uur geleden
Kiwi intake
Zeehondencentrum Pieterburen vangt eerste pup van de zomer op en het is de vroegste ooit. Algemeen 16 uur geleden
De drie winnaars. In de midden winnares Noorde Schuurman, links van haar Indy Lynn Franken en rechts van haar Roos Gerdingh.
Noore Schuurman is de beste (brugklas)voorlezer van Fryslân! Algemeen 17 uur geleden
Ook de tuin van buitenplaats Oranjestein in Oranjewoud is een ontwerp van Pieter Lucas Roodbaard
Lezing 'Lucas Pieter Roodbaard' door Rita Radetzky: een veelgevraagd tuinarchitect in Noord-Nederland Algemeen 18 uur geleden
Alle winnaars van Kunstbende
Winnaars voorronde Kunstbende Friesland bekend Algemeen 18 apr, 17:02
Kom in de bieb in Drachten studeren!
Voor eindexamen studeren in de bieb Algemeen 18 apr, 16:03
Leerlingen Jildou, Marije en Ilse met hun Eervolle Vermelding en juryrapport Jan Penprijs (v.l.n.r.)
Vier leerlingen van Lauwers College Buitenpost behoren met profielwerkstuk tot besten van Nederland Algemeen 18 apr, 15:00
 Vrijwilliger Sukran tijdens de sport- spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Leeuwarden Algemeen 18 apr, 14:12
De documentaire Blaasmuziek heeft een award gewonnen.
Omrop Fryslân en BBC grote winnaars bij PRIX Circom Algemeen 18 apr, 13:12
‘De kracht van Muziek’
Stemmenorkest in de Alexanderkerk in Rinsumageast Algemeen 18 apr, 12:21