Afbeelding

Unieke acties bij Trend Keukens in december

Zakelijk Zakelijk

Johan Bosker en Erik Koudenburg, de mannen achter Trend Keukens, in de compleet vernieuwde showroom. (Foto: Klaas Rozema)

Unieke acties bij Trend Keukens in december

DRACHTEN – Dat men bij Trend Keukens altijd terecht kan voor keukens van topmaterialen tegen een lage prijs is inmiddels geen verrassing meer. Maar deze maand profiteren klanten nog meer bij het sympathieke keukenbedrijf aan de Stationsweg in Drachten.

“Het afgelopen jaar was bijzonder succesvol voor ons,” vertelt Johan Bosker. “Daarom kunnen wij, in samenwerking met de fabrikant, zorgen voor mooie eindejaarskortingen.”

“Ons succes is te verklaren door de manier waarop wij met klanten omgaan. Iedereen voelt zich hier op z’n gemak, wij oefenen geen druk uit op de klant. Binnenlopen kan altijd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze overheadkosten onveranderd laag blijven.” Ook de kwaliteit van de keukens zorgt voor tevreden klanten: “Iedereen kan goedkope keukens leveren, maar wij hebben goedkope keukens van topmaterialen. Dat is niet vanzelfsprekend.”

Het is de moeite waard deze maand nog bij Trend Keukens langs te gaan. “De showroom heeft recent een grote verbouwing ondergaan en is nu helemaal op orde,” vertelt compagnon Erik Koudenburg. “Alle trends voor het nieuwe jaar hebben wij in huis. Frontjes met paneelplankjes van vijftien centimeter breed in plaats van tien centimeter, kastdeuren van 190 centimeter hoog, uit één stuk, keukenkastjes met deurtjes tot over de plint en frontdeurtjes op maat, zodat er geen hinderlijk vulplintje nodig is boven de nis voor oven of magnetron.”

“Onze leveranciers kunnen vaak afwijken van de standaardmaten, zo kunnen lades precies op maat worden geleverd. En dat voor dezelfde prijs! Klanten kunnen bij ons kiezen uit alle RAL-kleuren.”

En er zijn meer voordelen: “Wij verkopen alleen maar A-merk apparatuur. Daarnaast hebben wij altijd prachtige werkbladen van graniet en keramiek. Ook de Quooker behoort tot ons standaardassortiment, tegen een uiterst scherpe prijs.”
Niet alleen de materialen zijn van topkwaliteit, ook de service bij Trend Keukens mag er zijn. Bosker geeft nog een extra reden voor een bezoekje aan de showroom: “Wij hebben in december een actie die uniek is in de keukenwereld. Wie bijvoorbeeld eind volgend jaar pas toe is aan een nieuwe keuken, kan deze nu alvast bestellen en dus mog profiteren van de eindejaarskorting. Dan houden wij de keuken kosteloos op afroep.”

Genoeg redenen om in de komende weken een bezoekje aan Trend Keukens te plannen. Dat kan ook op Tweede Kerstdag, dan is de showroom geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

www.trendkeukens.nl

Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 16 uur geleden
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 18 uur geleden
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 21 uur geleden
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 22 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen gisteren
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 apr, 09:30
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00