Slagerij Noorderpoort verkoopt als enige in Drachten vlees van Duroc d’Olives
NieuwsSlagerij Noorderpoort van Jan Hindrik Piening. (Ingezonden foto)
DRACHTEN – Jan Hindrik Piening van Slagerij Noorderpoort vertelt waarom hij kiest voor varkensvlees van Duroc d’Olives.
“Als slager ben ik kieskeurig over wat er in mijn koeltoonbank mag liggen. Daarom heb ik voor ons varkensvlees een belangrijke keuze gemaakt.
Voortaan biedt Slagerij Noorderpoort als enige in Drachten vlees van Duroc d’Olives aan. Dit in samenwerking met onze vlees leverancier Feenstra Vlees in Drachten, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit het beste varkensvlees is dat je op de markt kan vinden.
Het is afkomstig van het Duroc ras. Het vlees is van hoge kwaliteit, malser en sappiger. De varkens worden gevoerd met zuivere granen en olijfolie. Een gezond varkensdieet dat zorgt voor een verrukkelijke smaak.
U kunt bij ons op 12 december het heerlijke stukje vlees van het Duroc d’Olives varken proeven. Dit lekkere stukje vlees wordt dan bereid door een erkende kok op de kerstmarkt voor onze winkel.”