Biologisch vlees van de Friese Marktslager
NieuwsV.l.n.r.: Binie de Bruin, Jan van der Woude en Greetje Visser. (Foto: Klaas Rozema)
DAMWALD – De Friese Marktslager is al dertig jaar een bekend gezicht op diverse markten in de regio. Vanaf half december is naast al het rundvlees, ook al het varkensvlees dat er verkocht wordt biologisch.
“Wij zijn gevestigd in Damwâld, en staan op verschillende markten, waaronder de vrijdagmarkt in Burgum,” vertelt Greetje Visser. “We verkopen al twintig jaar biologisch rundvlees van eigen slacht, van biologische melkveebedrijven uit het noorden van het land en van koeien uit diverse Friese natuurgebieden.”
“We zijn blij dat we vanaf half december ook biologisch varkensvlees uit Nederland aan kunnen bieden en dus ons gehele vleesassortiment biologisch kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat diervriendelijk, smaakvol vlees betaalbaar is voor iedereen.”
Greetje geeft nog een tip voor de feestdagen: “Wij hebben nu ook gerijpt vlees: entrecote en ribeyes, dat is superzacht vlees. Natuurlijk hebben we ook heerlijke rollades en gourmetschalen. En heeft u vragen over samenstellingen, bereidingen of kruiden? Dan kunt u altijd bij ons terecht.”
Kijk op www.friesemarktslager.nl, bel, mail of app voor meer informatie: info@friesemarktslager.nl, 0511-425645, 06-12999898.