Nieuwe formule Poiesz 2.0 in Burgum
Zakelijk ZakelijkDe kaasafdeling. V.l.n.r.: Arjen Beckers, Anneke Postma en Anja Lont. (Foto: Klaas Rozema)
Nieuwe formule Poiesz 2.0 in Burgum
BURGUM – Vanaf vandaag kan iedereen weer terecht bij de Poiesz aan de Freerk Bosgraafstraat in Burgum. Na een ingrijpende verbouwing voldoet de winkel aan de eisen van de nieuwe formule Puur Poiesz 2.0.
“Eigenlijk is de hele winkel gespiegeld,” vertelt Arjen Beckers, bedrijfsleider van beide Poiesz-vestigingen in Burgum. “De ingang is verplaatst naar de linkerkant en men komt direct binnen op de versafdeling. Die is ruimer opgezet en heeft een ambachtelijke uitstraling. Ook is het assortiment uitgebreid.”
De klant wordt direct welkom geheten in de winkel, doordat er continu een medewerker aanwezig is op de versafdeling. “Het allerbelangrijkste is dat de klant zich welkom voelt en dat de sfeer goed is. Onze medewerkers staan altijd klaar om de klant dat te geven wat hij of zij nodig heeft, tot aan een halve bloemkool aan toe. Zij zijn dan ook van onschatbare waarde.”
De winkel is opgebouwd in door kleurgebruik duidelijk herkenbare afdelingen, zoals de oranje aanbiedingenstraat. Ook het servicepunt is vernieuwd: de cadeaus waar met de bekende Poiesz-zegels voor kan worden gespaard krijgen meer aandacht en er is een snackmeubel geplaatst met warme broodjes. Ook kunnen klanten vanaf nu gebruik maken van een zelfscanapparaat.
Het bekende ‘Wat maak je menu’ van tv-kok Reitse Spanninga krijgt een meer prominente plek. Elke vrijdag en zaterdag wordt dit menu live gekookt. Nieuw is het broodje van de week: elke week een idee voor een lekker broodje, met alle ingrediënten overzichtelijk bij elkaar. Zo zijn er op meerdere plekken in de winkel suggesties voor gerechten of lekkere hapjes te vinden. En als enige supermarkt heeft Poiesz naast een wijnwijzer nu ook een bierwijzer.
Vandaag wordt de vernieuwde winkel op een feestelijke manier heropend. “Iedereen is van harte welkom!” aldus Beckers.