Afbeelding

Ijtsma Livingworld in Opende: het best bewaarde geheim van het noorden

Zakelijk Zakelijk

IJtsma Livingworld verrast met 15.000 m2 winkeloppervlak. Niet voor niets luidt de slogan ‘Er gaat een wereld voor u open’.

 

IJtsma Livingworld in Opende:  het best bewaarde geheim van het noorden

Wie voor het eerst het pand van IJtsma Livingworld in Opende binnen loopt,
is verrast door het enorme aanbod.
Met een oppervlak van meer dan 15.000 m2 biedt de interieurzaak voor iedere smaak en iedere beurs wat wils.

IJtsma Livingworld kan zich qua omvang en aanbod gemakkelijk meten met de grote meubelboulevards. “Juist daarom zijn veel mensen verrast dat IJtsma Livingworld zo vlakbij is”, vertelt eigenaar Heine van der Meer. “Gewoon op het industrieterrein tussen Opende en Surhuisterveen, vlakbij de Skieding.”  De woonwinkel aan de Wending 2 is hét adres voor de complete wooninrichting: van meubels tot accessoires, van vloerbedekking tot raambekleding, van de keuken tot aan de slaapkamer. IJtsma Livingworld bevindt zich op de begane grond. Naast de eigen IJtsma meubelen is er ook een ‘Happy at home’ afdeling met trendy lifestylemeubelen. Deze afdeling bestaat uit kamers waar de meubels en stoffering geheel op elkaar zijn afgestemd zodat u helemaal kunt ervaren welke kamer bij u past. Beneden vindt u ook de afdeling relaxfauteuils met keuze uit ruim 100 verschillende stoelen en de grote keukenafdeling van wel 1000 m2. Daarnaast biedt IJtsma Livingworld ook een afdeling met op maat te maken meubels. Zeker op het gebied van zitten heeft IJtsma Livingworld een zeer ruime keus.

Op de eerste verdieping is Budget Homestore XXL gehuisvest met veel meubels direct uit voorraad leverbaar.
Deze producten zijn ook via de webshop www.ijtsma.nl te bestellen. Eigenaren Heine van der Meer en Ella IJtsma hebben bewust gekozen voor een breed aanbod. Op de begane grond vallen met name de enorme keus en de mogelijkheden tot maatwerk op, terwijl bij Budget Homestore XXL op de eerste verdieping de nadruk vooral op de aantrekkelijke prijs ligt. “Maar voor al onze producten geldt onze vertrouwde kwaliteit”, benadrukt Van der Meer. Dankzij de gezellige en ruime inrichting nodigt de woonwinkel uit om uitgebreid rond te kijken en allerlei inspirerende woonideeën op te doen. Om alle indrukken te verwerken kunt u even plaatsnemen in de knusse koffiehoek voor een gratis kopje koffie. “Ook ideaal om te combineren met een dagje winkelen in Surhuisterveen”, tipt Van der Meer.

 

 

Klein begonnen in centrum Opende

 

Familiebedrijf al jaren vertrouwde naam in de regio

IJtsma Livingworld is al jaren een ?vertrouwde naam in deze regio. ?Alle en Anke IJtsma legden in 1966 de grondslag voor het familiebedrijf. ?Nu staan dochter Ella en echtgenoot Heine van der Meer aan het roer. ?De volgende generatie IJtsma, zonen Alco (18) en Herwin (16), zal hopelijk op termijn het stokje overnemen.

Het bedrijf begon klein in het centrum van Opende, maar door de jaren heen groeide IJtsma Livingworld uit zijn jasje. Daarom verhuisde de winkel in 2006 naar het huidige pand aan de Wending. In het nieuwe pand herinneren twee schilderijen aan de winkel waar het allemaal begon. ??De huidige locatie, op een zichtlocatie aan de Skieding, is ideaal: op de grens tussen Friesland en Groningen en dankzij snelweg A7 snel en gemakkelijk te bereiken. Klanten zijn verrast als ze de grote winkel voor het eerst binnenkomen. “Ze verwachten in zo’n klein dorpje als Opende niet zo’n grote winkel”, glimlacht Van der Meer. Maar ondanks de enorme omvang van de winkel, blijft de sfeer persoonlijk. “Dat vinden we belangrijk en dat past ook bij ons als familiebedrijf.” Naast IJtsma Livingworld zijn Ella en Heine van der Meer ook eigenaar van een succesvolle Budget Homestore Groningen. “Dat zegt toch wel iets, dat je als bedrijf zelfs in deze tijden nog groeit”, aldus Van der Meer. “Eigenlijk zouden we meer op de grote trom moeten slaan, maar zo zijn we niet. We zijn groot geworden door bescheiden te blijven.”

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.ijtsma.nl

 

IJtsma-keukens: scherp geprijsde Duitse kwaliteit

Laat u inspireren door onze keukens in al hun verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen. In onze showroom vindt u meer dan vijfentwintig keukenopstellingen in de formules KexDeals, KexHome en Kexclusive.
Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een mooi, verantwoord en passend ontwerp voor bij u thuis. We garanderen dat uw keuken geheel naar uw smaak bij u thuis wordt geleverd en indien gewenst door onze vakmensen wordt gemonteerd.
IJtsma Livingworld is aangesloten bij één van de grootste Duitse inkooporganisaties, waardoor u niet alleen verzekerd bent van goede kwaliteit, maar ook nog eens van zeer scherpe prijzen.

 

Optimaal genieten in een relaxfauteuil

Optimaal genieten begint in een relaxfauteuil.

U vindt bij IJtsma Livingworld relaxfauteuils in alle soorten en maten, met meer dan honderd stoelen uit voorraad leverbaar.
Blikvangers in de collectie zijn de Tulipa fauteuils. Nederlands fabrikaat, mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren. Tulipa is een antwoord op de vraag naar maximaal comfort in combinatie met fraai en tijdloos design.
Tulipa relaxfauteuils kennen maximale verstelbaarheid van de rug en voetondersteuning, al dan niet elektrisch. Hiermee geven Tulipa relaxfauteuils altijd de gewenste ondersteuning.

 

Het adres voor de complete woninginrichting

U kunt bij IJtsma Livingworld terecht voor de complete inrichting
van uw woning: van bankstellen en dressoirs tot eethoeken en kasten,
van bedden tot linnengoed, van keukens tot relaxfauteuils en van vloeren (tapijt, vinyl, laminaat en pvc) tot raamdecoratie, verlichting, accessoires en onderhoudsproducten. Dankzij de unieke formules op het gebied van wonen, slapen en koken biedt IJtsma Livingworld voor elke smaak wat wils en is er ruim keus voor elke beurs!

 

Altijd scherp geprijsd

IJtsma Livingworld is aangesloten bij Duitse inkooporganisaties. Door grootschalige inkoop kunnen we scherpe prijzen hanteren.
Dat geldt voor zowel onze meubels als onze  keukens. En dat voordeel kunnen we weer doorberekenen aan onze klanten.

 

Sterk in service

Service is voor ons het belangrijkste om te zorgen dat u als klant tevreden blijft. IJtsma Livingworld heeft een eigen uitgebreide servicedienst die rechtstreeks contact heeft met leveranciers.
Mocht er tijdens of na de levering iets niet in orde zijn, dan wordt onze servicedienst meteen ingeschakeld om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Eventuele herstelwerkzaamheden voeren onze eigen meubelmakers en servicedienst zelf uit.

 

Gratis stylingsadvies

Op zoek naar ideeën voor uw interieur? Onze ervaren interieurstyliste helpt u graag op weg met gratis stylingsadvies in de winkel.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werkt zij alleen op afspraak. Het is ook mogelijk dat de styliste bij u thuis komt. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden.

De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 3 uur geleden
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 4 uur geleden
Arjen (zoon van Ciska) en Maaike (dochter van Gretha). Zij hebben samen de opening gedaan in 2004 en zijn beide nu werkzaam binnen het bedrijf. Arjen als verkoper tuinmachines en gereedschappen en Maaike in de weekenden in het Ruiterhuis.
Bosgra Hurdegaryp 20 jaar in nieuwe pand! Algemeen 5 uur geleden
Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken 7 uur geleden
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen 8 uur geleden
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 9 uur geleden
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 23 uur geleden
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen gisteren
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 23 apr, 14:30
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 23 apr, 12:50
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 23 apr, 11:00
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 apr, 09:30