Afbeelding

Oars as Oars: Een persoonlijk interieuradvies

Zakelijk Zakelijk

Een persoonlijk interieuradvies voor een sfeervol én leefbaar huis Martha (midden) en Tjip Spinder geven woonadvies voor een mooi en praktisch interieur, dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt. (Foto: Klaas Rozema)

Oars as Oars: Een persoonlijk interieuradvies

SURHUIZUM – De inrichting van een huis weerspiegelt het karakter van zijn bewoners. Mooie meubels en bijzondere accessoires maken een woning eigen. Een interieur moet echter niet alleen mooi, maar ook leefbaar zijn, vinden Tjip en Martha Spinder van Oars as Oars Lifestyle. Dat is ook de insteek van het persoonlijke interieuradvies waarmee Oars as Oars terugkeert naar zijn roots.

Oars as Oars Lifestyle keerde eind vorig jaar terug naar de plaats waar het in 2008 begon: Surhuizum. De winkel aan It Sûd 39 groeide destijds al vlot uit zijn jasje, waarna het echtpaar Spinder hun bedrijf eerst vestigde in de Oude Melkfabriek in Gytsjerk en daarna naar het meer centraal gelegen Beetsterzwaag verhuisde. Het lukte echter niet om in Beetsterzwaag de juiste draai te vinden, vertelt Tjip Spinder. “We slaagden er niet in om de sfeer en ambiance te creëren die we voor ogen hadden.”

Het echtpaar Spinder besloot met een sfeerstudio aan huis een nieuwe start te maken. “We gaan ons nu weer richten op datgene waar we altijd al sterk in waren: persoonlijk interieuradvies in combinatie met woninginrichting”, aldus Martha Spinder. “Daar liggen onze roots en dat is waar we ons goed bij voelen.”

Voor Oars as Oars is juist de persoonlijke benadering essentieel, benadrukken Tjip en Martha Spinder. “Wij kijken niet alleen naar wat de stilistische wensen zijn, maar ook naar de praktische invulling ervan. Een huis moet in de eerste plaats leefbaar zijn – met vier kinderen weten wij dat als geen ander.”

Een interieuradvies begint dan ook altijd met een inventarisatie van de persoonlijke situatie en de wensen. “Zijn er kinderen? Honden? Katten? En wil men toch graag een bank in een lichte kleur?” Met die wensen én het budget in het achterhoofd gaat Oars as Oars op zoek naar passende oplossingen. “We hebben nu bijvoorbeeld een meubelstof gevonden waar je gerust met een pen op kunt schrijven. Even een nat doekje erover en weg is de vlek.”

Of iemand nu een bijzonder meubel zoekt of juist een compleet plan wil voor het interieur: het kan allemaal bij Oars as Oars Lifestyle. Desgewenst gaat Tjip Spinder samen met de klant een dagje naar meubelcentra in Culemborg of Nieuwegein, waar meubelfabrikanten hun complete collectie hebben uitgestald. “Een gezellig uitje, waarbij we aan het einde van de dag wel het hele interieur hebben uitgezocht.”

Een interieur hoeft natuurlijk niet in één keer te worden vernieuwd, aldus het echtpaar Spinder. “Het is ook mogelijk een totaalplan te maken, waarbij we vervolgens in fasen aankopen doen. En vanzelfsprekend zorgen we er voor dat alles van a tot z geregeld wordt, tot aan het regelen van eventuele bouwkundige aanpassingen.”

Oars as Oars Lifestyle wil bewust afwijken van wat doorsnee is. In hun zoektocht naar bijzondere en unieke artikelen bezoeken Tjip en Martha Spinder niet alleen beurzen in heel Europa, maar hebben ze ook zo hun adresjes. De filosofie van Oars as Oars verenigt ‘the best of both worlds': de producten zijn uniek, maar zeer betaalbaar; de collectie is mooi, maar altijd praktisch en ondanks alle aandacht voor de esthetische kant wordt nooit vergeten waar het uiteindelijk om draait. “En dat is lekker leven in je eigen huis.”

Wie woonideeën wil opdoen, is donderdags tot en met zaterdags welkom in de sfeerstudio in Surhuizum, om onder het genot van een kopje koffie de verschillende stijlmogelijkheden te bekijken. De meubels en accessoires krijgen binnenkort gezelschap van krijt- en kalkverven, gordijnstoffen en speciale vloeren, waarmee het interieurplaatje compleet is. Daarnaast komt Spinder op afspraak langs voor een vrijblijvende inspiratiesessie.

www.oarsasoarslifestyle.nl

Van 20 tot en met 23 februari staat Oars as Oars Lifestyle op de beurs Sfeer en Tuin in Martiniplaza in Groningen. Wilt u ook naar deze beurs? Stuur een mail naar info@oarsasoarslifestyle.nl. De eerste 25 inzenders krijgen een gratis toegangsbewijs.

Afbeelding

Actueel

Leerlingen cbs de Arke leggen stenen bij herdenkingsmonument Paul Kaufman.
(video) Leerlingen cbs de Arke leggen stenen bij herdenkingsmonument Paul Kaufman Algemeen 11 uur geleden
So Fuckin’ Confused
Het Italiaanse So Fuckin' Confused komt 25 april met hun explosieve hardcore punk naar Iduna Algemeen 11 uur geleden
Auto eindigt op ondergrondse container
Auto eindigt op ondergrondse container 112 13 uur geleden
De voormalige Rabobank in Hurdegaryp staat op de nominatie om plaats te maken voor woningbouw.
"Tytsjerksteradiel op koers met nieuwbouw woningen" Algemeen 15 uur geleden
Vrijwel alle openbaar vervoer in Nederland, van onder andere Arriva (voorgrond) en NS (achtergrond) staat zaterdagavond 20 april 2024 om half elf drie minuten stil.
Treinen en bussen ook in Fryslân drie minuten stil Algemeen 16 uur geleden
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League Algemeen 17 uur geleden
Kan hier de Lelylijn komen? Op de achtergrond bedrijventerrein A7-zuid bij Drachten en het klaverblad met de A32. (Links, niet zichtbaar, de A7).
Robin Hartogh Heys: "Noord-Nederland moet zich uiten over Lelylijn" Algemeen 18 uur geleden
Kiwi intake
Zeehondencentrum Pieterburen vangt eerste pup van de zomer op en het is de vroegste ooit. Algemeen 18 uur geleden
De drie winnaars. In de midden winnares Noorde Schuurman, links van haar Indy Lynn Franken en rechts van haar Roos Gerdingh.
Noore Schuurman is de beste (brugklas)voorlezer van Fryslân! Algemeen 19 uur geleden
Ook de tuin van buitenplaats Oranjestein in Oranjewoud is een ontwerp van Pieter Lucas Roodbaard
Lezing 'Lucas Pieter Roodbaard' door Rita Radetzky: een veelgevraagd tuinarchitect in Noord-Nederland Algemeen 20 uur geleden
Alle winnaars van Kunstbende
Winnaars voorronde Kunstbende Friesland bekend Algemeen 18 apr, 17:02
Kom in de bieb in Drachten studeren!
Voor eindexamen studeren in de bieb Algemeen 18 apr, 16:03
Leerlingen Jildou, Marije en Ilse met hun Eervolle Vermelding en juryrapport Jan Penprijs (v.l.n.r.)
Vier leerlingen van Lauwers College Buitenpost behoren met profielwerkstuk tot besten van Nederland Algemeen 18 apr, 15:00
 Vrijwilliger Sukran tijdens de sport- spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Leeuwarden Algemeen 18 apr, 14:12
De documentaire Blaasmuziek heeft een award gewonnen.
Omrop Fryslân en BBC grote winnaars bij PRIX Circom Algemeen 18 apr, 13:12
‘De kracht van Muziek’
Stemmenorkest in de Alexanderkerk in Rinsumageast Algemeen 18 apr, 12:21