Is werken in de zorg iets voor jou? Ontdek het tijdens de Week van de Zorg.
Is werken in de zorg iets voor jou? Ontdek het tijdens de Week van de Zorg. Foto: Pixabay

Volop kansen in Week van Zorg en Welzijn van 11 t/m 16 maart

112

BURGUM - Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart organiseren zorg- en welzijnsorganisaties ruim 300 activiteiten in Groningen, Friesland en Drenthe. De grootste sector van Nederland voert namelijk voor het zevende achtereenvolgende jaar campagne. Wil jij van waarde zijn in je werk? Oriënteer je dan in de Week van Zorg en Welzijn op de uiteenlopende mogelijkheden. Er zijn volop kansen om de eerste of volgende stap te maken in je werkzame leven. Maak op een laagdrempelige en effectieve manier kennis of kom gewoon rondneuzen.

Doe jij het werk waar je vroeger van droomde? Denk je weleens om de overstap te maken naar zorg of welzijn? Of heb je die keuze al gemaakt en ben je op zoek naar een baan? Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart is het de nationale Week van Zorg en Welzijn. Jouw kans om (opnieuw) kennis te maken met werken in deze sector.

Spreekt het bijzondere werk in de gehandicaptenzorg je aan? Wil je ervaren of ouderenzorg in je zit? Is welzijnswerk iets voor jou? Of wil je in een ziekenhuis werken? Er zijn volop kansen om nu en in de toekomst te werken in zorg en welzijn. Je kunt in de Week van Zorg en Welzijn meelopen met zorg- en welzijnsprofessionals en speeddaten voor een (eerste) baan of eerst eens kennismaken. Ook in Groningen, Friesland en Drenthe openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor jou.

Je kunt bij 35 zorg- en welzijnslocaties speeddaten om kennis te maken met een organisatie. Weet jij wel wat je wilt en zoek je een (andere) baan, werkervaringsplek, vakantie- of vrijwilligerswerk? Dan zijn er legio mogelijkheden om te solliciteren. Kijk op www.wzwnoord.nl bij de afzonderlijke zorg- en welzijnsorganisaties voor het aanbod. Heb jij weleens gedacht: 'Is zorg en welzijn iets voor mij?' Hebben anderen weleens gezegd dat je er geschikt voor bent? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen? Bezoek een of meerdere open huizen tijdens de Week van Zorg en Welzijn en ervaar hoe waardevol het werk is. Je ziet de veelzijdigheid, de mogelijkheden en de nieuwste technologieën.

Wil jij ervaren en vergelijken? Dat kan. Er zijn volop kansen om nu en in de toekomst te werken in zorg en welzijn. Gun jezelf de ervaring! Loop dan mee in de Week van Zorg en Welzijn. Diverse zorg- en welzijnsprofessionals staan voor je klaar. Ze geven je graag een realistische indruk van hun werk.

Ontdek alle activiteiten op de website www.wzwnoord.nl.

Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 16 uur geleden
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 18 uur geleden
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 20 uur geleden
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 22 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen gisteren
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen gisteren
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00