Logo actiefonline.nl

ONT wil vrijdagcompetitie starten

  112

OPEINDE - Voetbalvereniging ONT uit Opeinde neemt het initiatief om een vrijdagavondcompetitie op te starten voor 'lagere' teams.

ONT 4, reserve vijfde klasse, wil het komende seizoen zijn competitiewedstrijden op vrijdagavond spelen. Dat geeft een aantal spelers de mogelijkheid om op zaterdag te werken en tóch te voetballen. KNVB ondersteunt vrijdagavondcompetitie. Als er genoeg teams van gelijk niveau gevonden worden, dan is de KNVB bereid een vrijdagavondcompetitie samen te stellen. Maar het initiatief ligt bij de verenigingen.
ONT zoekt dus reserve vijfde en zesde klasse zaterdag- en zondagteams die op vrijdagavond competitiewedstrijden willen spelen. Spelen op vrijdagavond heeft in ieder geval twee voordelen: spelers die niet op zaterdag of zondag kunnen spelen bied je de mogelijkheid tóch te kunnen voetballen, spelers die op vrijdagavond voetballen kunnen eventueel aanvullen op zaterdag of zondag.

Interesse in een vrijdagavondcompetitie? Neem contact op met Johan Feddema: tel. 0651550272, email: jfeddema@drachtsterglashandel.

Reageer als eerste
Meer berichten