Antiekkenner Luitzen Haak en archeoloog Evert Kramer determineren voorwerpen van antiek keramiek tot detectorvondtsten in het Kennis- en Ynformaasjesintrum
Antiekkenner Luitzen Haak en archeoloog Evert Kramer determineren voorwerpen van antiek keramiek tot detectorvondtsten in het Kennis- en Ynformaasjesintrum Foto: Stichting Terp Hegebeintum

Taxatie- en determinatiedag Terp Hegebeintum

zaterdag 2 maart 2024 11:00 tot 16:00

Na de drukbezochte taxatiedag in oktober zijn archeoloog Evert Kramer en antiekkenner Luitzen Haak op zaterdag 2 maart a.s. opnieuw te gast in het Kennis- en Ynformaasjesintrum Hegebeintum voor een Determinatie- en taxatiedag. De taxatie- en determinatiedag duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. U kunt deze dag uw detectorvondst, Marktplaatsontdekking, rommelmarktaankoop, veilingaankoop of erfstuk voorleggen aan Evert Kramer en Luitzen Haak en zij voorzien u van alle informatie waar zij over beschikken: hoe oud is uw item, waar komt het vandaan en wat is het waard.  Of het nu gaat om metalen detectorvondsten, aardewerk, speelgoed, zilver, meubels, boeken of schilderijen, u bent van harte welkom!

Aanmelding
U kunt maximaal twee objecten per persoon laten taxeren/determineren. De toegang is gratis. Vanwege de grote toeloop in oktober is het dit keer wel noodzakelijk u aan te melden voor een tijdblok. U kunt kiezen uit de volgende tijdblokken: 11.00-12.00 uur ,12.00-12.45 uur, 13.15 tot 14.00 uur, 14.00 tot 15.00 uur en 15.00-16.00 uur

Aanmelden kan via de e-mail info@terphegebeintum.nl, via de contactpagina op de website of telefonisch via 0518 411783 onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het tijdblok dat u wilt komen. Per tijdblok kunnen er maximaal 15 bezoekers terecht. Houd er rekening mee dat de blokken in de ochtend waarschijnlijk het snelst vol zijn en geef evt. alvast een tweede keus aan.  

Heeft u kleinere items dan verzoeken wij u vriendelijk te parkeren op de bietenopslag aan de Harstawei. Heeft u grotere objecten dan kunt u parkeren bij het Kennis- en Ynformaasjesintrum aan de Pypkedyk 4 in Hegebeintum.

Datum: za 2 maart a.s.
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
Toegang gratis
Adres: Kennis- en Ynformaasjesintrum Terp Hegebeintum Pypkedyk 4, Hegebeintum
e-mail: info@terphegebeintum.nl
www.terphegebeintum.nl