Show- & Dansavond TLM Kollum

vrijdag 23 februari 2024 20:00 tot zaterdag 24 februari 20:00

Over de voorstelling in Theater De Colle te Kollum.

Als Tamboer- Lyra- en Majorettekorps (TLM) Kollum hebben wij vele jaren een muzikale show en dansavond georganiseerd in de Colle in Kollum. Dit waren zeer succesvolle optredens, wat steevast twee volledig uitverkochte zalen opleverde. Je merkt dat de optredens van TLM de inwoners van Kollum met elkaar verbindt.

De uitvoeringen dragen ook bij aan een stuk regio promotie. Het zet Kollum en Noardeast Fryslan op de kaart. En niet in de laatste plaats het is ook belangrijk voor de leefbaarheid. Mensen willen graag in onze regio wonen, omdat er simpelweg meer te beleven valt ten opzichte van een gemeente waar de aandacht voor kunst en cultuur veel minder is.

Als bestuur willen we op 23 en 24 februari 2024 een vervolg geven aan dit spektakelstuk. De voorbereidingen zijn alle in volle gang. Thema dit jaar zal worden Magic World. We hopen u te verwelkomen op één van deze avonden.

Aanvang: 20.00 uur. 

Kaarten zijn t.z.t. te verkrijgen in de voorverkoop bij Poelier M Hilboezen en te verkrijgen aan de kassa (let op: vol=vol)