Ook de kunst in de wisselexpositie is te koop
Ook de kunst in de wisselexpositie is te koop Foto: T. Meijer/Observeum

Museumnacht FRL in Burgum

zaterdag 30 september 2023 19:00 tot 1:00

Museumnacht FRL in Burgum

In het Kader van de Museumnacht op 30 september biedt het Observeum (dankzij een subsidie die beschikbaar is voor de Museumnacht FRL vanuit de Museumfederatie) een GRATIS podium aan ontluikende(amateur) kunstenaars en Kraft lieden die hun werk willen tonen en verkopen aan geïnteresseerd museumpubliek. Dit doen we door het organiseren van een Kunst & Nijverheidsmarkt waar we per deelnemer GRATIS 2x2 meter met een marktkraam beschikbaar stellen die ze naar eigen inzicht mogen inrichten. Bezoekers kunnen een bod doen op het getoonde werk , ook het meeste werk van Jan van der Meulen in de wisselexpositie Spirit markt is te koop (maar pas af te halen na 3 december). 

Programma: Rondleidingen door de expositie Spirit of the Rainbow van Jan van der Meulen uit Burgum, en luister naar het verhaal van wat er bij het creëren van sommige van zijn werken door zijn hoofd ging. Kunst in de Ruimte. Geniet van de spectaculaire beelden van onder andere de James Webb Space Telescoop, het noorderlicht en vele andere mooie beelden. De nacht komt, ook zonder menselijke tussenkomst, soms letterlijk tot bloei in een explosie van prachtige kleuren. Art Fair. Een plek voor beginnende kunstenaars uit Tytsjerksteradiel en omstreken om te kijken of hun kunst in trek is. Voor informatie over toegangsprijzen en andere activiteiten kijk op Observeum.nl

Waar: Observeum  aan de Menno van Coehoornweg 9

Plaats: Burgum

Datum: 30-09-2023

Aanvang: 19.00 uur