Zangformatie LINK!
Zangformatie LINK! Foto: Fotografie: Epic4u.nl

Zangformatie Link! in de Dorpskerk van Beetsterzwaag

zondag 17 december 2023 14:30 tot 17:00

Zangformatie LINK! zal 17 december een op kerst geïnspireerd programma presenteren. Naast de bekende kerst klassiekers, al dan niet in een nieuw jasje, zal LINK! ook mooie arrangementen zingen van sfeervolle nummers die prima in een kerstsfeer te plaatsen zijn. Van melodische klanken uit de filmmuziek tot Schotse volksmuziek en Nederlandse poëzie of zelfs een klassiek stuk van Mozart. Kortom een gevarieerd muzikaal programma.

LINK! opgericht begin 2014, is een zangformatie uit Drenthe voor fanatieke zangers en zangeressen die op hoog niveau willen zingen. LINK! wordt begeleid door Tekke Withaar en bestaat uit 12 personen. Er wordt een zeer breed repertoire gezongen. Klassiek, modern, bekend, onbekend, nieuwe en oude muziek. 

Er wordt a capella, met minimale begeleiding, met een geluidsband of met een live band gezongen en is meestal minimaal 5-stemmig, wat ieders aandeel heel belangrijk maakt.


Voor kaartverkoop en meer informatie kunt u kijken op: www.zangformatielink.com