Mannenkoor Westerlauwers o.l.v. Jan Hibma
Mannenkoor Westerlauwers o.l.v. Jan Hibma Foto: Westra foto en media

Adventsconcert Mannenkoor Westerlauwers

zondag 10 december 2023 16:00 tot 17:30

Op zondag 10 december is het weer zover en wordt het traditionele adventsconcert van het Chr. Mannenkoor Westerlauwers in het kerkelijk centrum de Flambouw van Surhuisterveen gehouden. Het koor o.l.v. dirigent Jan Hibma heeft voor dit concert, dat om 16.00 uur begint, weer een prachtig en sfeervol programma van advent- en kerstliederen samengesteld. Uiteraard zijn er deze keer ook weer verschillende musici die hun medewerking aan dit concert verlenen

Medewerkenden zijn o.a. de sopraan Mirjam Betjes. Dit jaar een heel bijzondere ondersteuning van slagwerker Hendrie Westra, die de liederen voor een deel met o.a. marimba ondersteund. Achter de vleugel Sebastiaan Schippers, geen onbekende bij het koor. Vaste koor organist Jan Kroeske zal op het orgel voor de nodige muzikale omlijsting zorgen. De presentatie van het geheel is in handen van Grietina Nowee. Het koor met ruim 100 leden zal uiteraard het grootste deel van het programma vullen maar met de buitengewone mix aan medewerkers zal het weer een zeer aantrekkelijk concert worden. Het adventsconcert van het mannenkoor trok de afgelopen jaren steeds een volle zaal dus voor liefhebbers is het aan te raden om kaarten vooraf te reserveren. 

De toegangsprijs is € 10,- Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, Primera Surhuisterveen , Bijbelboetiek Baruch Hoflaan 2a Grootegast en indien nog voorradig aan de zaal. 

Ook is het mogelijk kaarten te bestellen via de website van het koor  www.mannenkoorwesterlauwers.nl