Adri de Boer op het Easterbarren 2023
Adri de Boer op het Easterbarren 2023 Foto: Adri de Boer

Muziekmiddag met Adri de Boer

donderdag 23 november 2023 14:00 tot 17:30

De Zonnebloem, afdeling Tytsjerksteradiel e.o. organiseert het hele jaar door grote en kleine activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Ieder jaar wordt er ook een muziekmiddag georganiseerd. Deze keer hebben we Adri de Boer gevraagd om 23 november voor ons op te treden in de Stryp, Bulthuissingel 7 te Burgum. Na afloop is er een hapje en een drankje.De middag start is van 14.00 uur (de zaal is open vanaf 13.30 uur) tot 17.30 uur. 

Al meer dan een halve eeuw maakt Adri de Boer (57) deel uit van het noordelijke muzieklandschap. De afgelopen 35 jaar doet hij dat als Friestalig troubadour. In zijn muzikale carrière won De Boer drie maal het Friestalig Songfestival ‘Liet’. Daardoor vertegenwoordigde hij Friesland op het internationale minderhedensongfestival ‘Liet International’ in het Engelse Beverly ( 1991) en in het Deense Tønder (2021)In zijn nieuwe tour met liedjes van Stef Bos in het Fries doet de Liphúster troubadour Adri de Boer onder meer theaters, dorpshuizen, kerken, verzorgingshuizen, feesten, festivals en  evenementen aan.Tussen kerst en Oud en Nieuw zal een deel van zijn concert rondom de cd presentatie afgelopen April in De Skâns van Gorredijk, waarbij Stef Bos aanwezig was en meezong, bij de Omrop op de televisie te zien zijn. 

 Wilt u dit ook meemaken dan kunt u zich opgeven via de Facebookpagina of website van de Zonnebloem Tytsjerksteradiel