Samen hardlopen bij AV Impala
Samen hardlopen bij AV Impala Foto: Ellis de Wit

Starten met hardlopen bij AV Impala

zaterdag 21 oktober 2023 9:30 tot zaterdag 2 december 10:30

Wil je beginnen met hardlopen of wil je het hardlopen weer oppakken? Zaterdag 21 oktober start AV Impala weer met  Start to Run. Meld je aan en ervaar ook het plezier van hardlopen!

Opbouwen naar 20-25 min non-stop hardlopen

Het loopprogramma van Start to Run is dé ideale manier om geleidelijk en verantwoord te beginnen met hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers van AV Impala leer je in zeven weken om drie kilometer aaneengesloten hard te lopen. En het leukste is: je doet het niet alleen.

Meer dan hardlopen

Behalve hardlopen is er ook aandacht voor andere zaken die belangrijk zijn als je start met hardlopen. Je krijgt praktische adviezen gegeven over houding, techniekzaken ook informatie over blessure preventie, voeding en kleding. We werken samen met een sportfysiotherapeut van Fitaal Drachten, sportdiëtiste van AVS Diëtisten en met Intersport Drachten.

Meer weten? Enthousiast geworden? Lees meer op de website van Atletiekvereniging Impala www.avimpala.nl/start-to-run