Lees exclusieve artikelen uit de regio. Word Pro-Actief
Logo

Bel 0511-461294

 • Alles
 • (2)
  Lezingen
 • (27)
  Sport
 • (4)
  Theater
 • (2)
  Expositie
 • (36)
  Natuur
 • (33)
  Evenement
 • (11)
  Muziek

Hûnewipperrock 2021! Het alternatief deze zomer voor het Veenhoopfestival en meer

vrijdag 27 augustus 9:00 uur

Foto: Ingezonden

Dit jaar is de jubileumeditie van Festival Hûnewipperrock in Rinsumageast. Het is namelijk de tiende keer dat Hûnewipperrock plaatsvindt. Inmiddels worden er 1.500 tot 2.000 bezoekers verwacht. Het festival vindt plaats op de vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond. Voor de gasten die beide dagen aanwezig zijn is er een camping. Het is een lichtpunt in deze tijd waarbij andere grote festivals zoals De Veenhoop, Admiraliteitsdagen, Glemmer beach, Oerrock en de Zwarte Cross zijn afgelast.

Vele bezoekers zullen dus hun weg naar Rinsumageast weten te vinden tijdens deze summer of love. Er is dan ook gezorgd voor een fijne line-up met de beste coverbands: Alice Springs, Lechery, Sipke B, Hashtag#, DJ Gerard en Corneum (de laatste uiteraard bekend van de Fryske top 100). Hûnewipperrock is een festival vanaf 18 jaar en staat garant voor herinneringen om nooit te vergeten. Neem bijvoorbeeld de editie van 2019 toen bij een optreden van De Hûnekop twintig pak stro in het publiek werden gegooid en het net leek op een schuurfeest. 

Ook krijgen naast bekende artiesten jonge veelbelovende bands de kans om te spelen op dit festival, waardoor de entreeprijzen in vergelijking met andere festivals zeer laag zijn. Insiders weten dat er regelmatig ook sprake is van een surprise act en de speciale drank ‘fake taxi’. Ook zijn inmiddels de eerste grote namen voor de volgende editie in 2022 reeds vastgelegd, namelijk De Handsome Poets en The Party Animals. Kaarten zijn binnenkort te bestellen via de link in bio op Instagram en Facebook. Hou ook de andere acties in de gaten: binnenkort zijn er weer t-shirts, rokken, caps en zonnebrillen te verkrijgen. Dit zijn ware collectors items die in een beperkte oplage worden verkocht.


deel deze activiteit

Locatie

Rinsumageast algemeen
Rinsumageast
Master Frenkelstrjitte 2
9105LK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.