Lees exclusieve artikelen uit de regio. Word Pro-Actief
Logo

Bel 0511-461294

  • Alles
  • (40)
    Evenement

Online “Fris(se) avond” met alcoholvrije proeverij!

vrijdag 9 april 20:00 uur

Foto:

Online thuis bier- of wijnproeven kan in deze Coronatijd al regelmatig. Maar thuis voor de buis een avondje met verrassende frisdranken en hapjes is nieuw. Johannes van der Wal van Cru68 en Geesje Duursma van De Pleats delen een passie voor alcoholvrije drankjes en na 2 proeverijen ‘met alcohol’ organiseren ze nu een Fris proeverij.

Geesje: ‘Mensen kijken er vaak vreemd van op dat ik, als horecaondernemer, geen alcohol drink’. Een paar jaar geleden heb ik de BOBtail uitgevonden. Een biologische en alcoholvrije cocktail waarvoor ik niet alledaagse frisdranken zoals Wostok door Cru68 aangeleverd kreeg. De avond begint met het mixen van een eigen BOBtail.

Er zijn nog veel misverstanden over frisdranken blijkt uit het jaarlijkse Frisse Dranken onderzoek. Zo denken veel mensen dat aan 100% vruchtensap en water met een smaakje extra suiker wordt toegevoegd. En dat water met een smaakje extra calorieën bevat.

De online proeverij bestaat uit vier soorten speciale frisdranken die worden geserveerd met bijpassende hapjes. Daarnaast bevat de proeverij box voor thuis alle ingrediënten en glaswerk om een eigen cocktail te maken. Daarbij hebben de deelnemers van de Frisse avond de mogelijkheid om online vragen te stellen over de speciale frisdranken aan de eigenaar van wijnhandel Cru68.

De Frisse avond start vrijdag 9 april om 20.00 uur. De prijs van de online proeverij bedraagt 24,50 per persoon. Voor meer informatie en het bestellen van de Frisse avond bekijk dan de website van de restaurant De Pleats in Burgum.


deel deze activiteit