Karin Bloemen grote naam op Spavo Spring Concert Surhuisterveen.
Karin Bloemen grote naam op Spavo Spring Concert Surhuisterveen. Foto: Ingezonden

Karin Bloemen grote naam op Spavo Spring Concert Surhuisterveen

Algemeen

Karin Bloemen is zaterdag 6 april de grote naam op het Spavo Spring Concert in Surhuisterveen. Tijdens het lenteconcert in De Flambou luidt brassband Blaast de Bazuin traditiegetrouw het voorjaar in. De band is blij en verheugd dat Karin Bloemen haar opwachting maakt op het podium van het populaire concert. ,,Heel bijzonder en uniek’’, vertelt Reinder Hamersma van de organisatie.

Karin Bloemen zal tijdens het Spavo Spring Concert tal van bekende nummers ten gehore brengen. ,,Dat past bij het Spavo Spring Concert: een herkenbaar, intense en swingende avond. Dat is Karin Bloemen wel toevertrouwd.’’ Blaast de Bazuin vervult onder leiding van dirigent Chris van der Veen (Ternaard) de rode draad van de avond. De band brengt een gevarieerd programma ten gehore. Zo klinkt er die avond voor elk wat wils.
Kaarten zijn traditiegetrouw gratis verkrijgbaar. Dat wordt mogelijk gemaakt door de Vereniging Spavo, die het Spavo Spring Concert samen met Blaast de Bazuin organiseert. ,,Heel bijzonder’’, vindt Hamersma. ,,Daardoor is de drempel voor iedereen laag om het concert mee te maken. Dat vinden we belangrijk omdat op die manier veel mensen kunnen kennismaken met muziek.’’

Vanwege de altijd grote belangstelling, is het belangrijk om op tijd een entreekaart te bemachtigen. De kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Kaarten voor het Spavo Spring Concert zijn op maandagavond 25 maart tussen 19 en 20 uur af te halen bij De Lantearne in Surhuisterveen. Vanaf 26 maart zijn de kaarten tijdens openingstijden af te halen bij bakkerij De Korenaar en Wijnhuis Machiel in Surhuisterveen. Het Spavo Spring Concert begint op 6 april om 20.00 uur ’s avonds.