VV Anjum boekt knappe winst: 1-2

VEENHUIZEN - Voetbalvereniging Anjum boekte zaterdag een knappe overwinning in de derde klasse B. Op bezoek bij Veenhuizen werd met 1-2 gewonnen.

Voor de wedstrijd werd met een minuut stilte stilgestaan bij het overlijden van vaste supporter en vrijwilliger Karel Mulder. Anjum stond daarna goed te verdedigen en gaf weinig weg. Met enige regelmaat wist Anjum zelf ook gevaarlijk te worden. Zo ook na twintig minuten toen Mark Jansma tijdens een uitbraak naar het gras werd getrokken. Scheidsrechter Van der Bij gaf een strafschop. Pope Bauke Holwerda legde aan en wist de score te openen: 0-1. Ondanks het overwicht van Veenhuizen wist Anjum toch de voorsprong uit te breidden. Johan Boersma was zijn directe tegenstander en de keeper te slim af en scoorde 0-2. In de tweede helft werd het nog 1-2.