De Marruters

VROUWENPAROCHIE - Zaterdag deed Melissa Kloosterman, lid van LR/PC de Marruters uit Eastermar, mee aan een springwedstrijd in Vrouwenparochie. In de klasse B-springen wist ze de eerste prijs en een derde prijs te winnen met het paard Joompels SE. Ze kreeg van de jury 80 en 77,5 stijlpunten.

Tafeltenniswinst TTV Bergum

BURGUM - Met nog een wedstrijd te gaan pakte Tafeltennisvereniging Bergum thuis tegen Delta Impuls nog een nipte overwinning.

Werd de uitwedstrijd nog dik met 9-1 gewonnen, thuis ging het behoorlijk moeizamer, vijf partijen in vijf games, vier in vier games en alleen de laatste wedstrijd ging in drie games. Voor Bergum was Jan Minnema de speler die alle drie partijen en het dubbelspel op zijn naam bracht. Maurits Postma verloor deze avond van Arjan Zuidema en Jan Zwier, maar pakte wel de winst bij het dubbelspel met Jan Zwier. Ook won hij in de laatste partij van Eddy Friso wat de eindstand op 6-4 bracht. Willem Jan de Boer verloor van Eddy Friso en Arjan Zuidema maar won weer van Jan Zwier. Vandaag wordt de laatste wedstrijd uit tegen Ready gespeeld.