Bento Sicco van der Wal, Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Erik Koudenburg en Johan Bosker ontvangen u bij Trendkeukens op de Stationsweg in Drachten.
Bento Sicco van der Wal, Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Erik Koudenburg en Johan Bosker ontvangen u bij Trendkeukens op de Stationsweg in Drachten. Foto: Actief Media

99% klanten beveelt Trendkeukens in Drachten aan

Algemeen

"Wij stellen ons kwetsbaar op door reacties te vragen op www.klantenvertellen.nl"

DRACHTEN - Trendkeukens aan de Stationsweg in Drachten is Tweede Paasdag open. "Sterker," zegt eigenaar Johan Bosker. "We zijn iedere maandag open." Zijn compagnon Erik Koudenburg vult aan: "Net als de Drachtster koopzondagen waaraan wij meedoen, blijkt dat zeer succesvol."

Geopend zijn op momenten dat de meeste keukenspeciaalzaken gesloten zijn, geeft een grote groep klanten gelegenheid een keuken uit te zoeken op een voor hen geschikt moment.
Ondernemers, winkelpersoneel en mensen met weekenddiensten zijn vaak op maandag vrij. "Voor hen is het mooi, dat we op maandag geopend zijn", zegt Johan Bosker. "De gehele dag, dus van 9.00 tot 18.00 kan men binnenlopen, al of niet op afspraak."

Op Tweede Paasdag opent Trendkeukens eveneens de deuren, van 10.00 tot 17.00 uur. "Uiteraard pakken we uit met een Paasactie."

Kom Paasmaandag
inspiratie opdoen voor
je (ver)nieuw(d)e keuken

Mooie showroom
De gehele showroom van Trendkeukens is vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. "De showroom is uitgebreid, waardoor we nog meer voorbeelden laten zien," zegt Erik Koudenburg. "We creëerden met mooie kleurstellingen en leuke accessoires een warme sfeer."

"We blijven wie we zijn," zegt Johan Bosker. "De jongens van de Stationsweg, die het op prijs nooit verliezen. We merken dat klanten een goed verzorgde showroom waarderen, en daaraan besteden we dan ook meer aandacht."

Het allerbelangrijkste voor de adviseurs van Trendkeukens is en blijft echter de klant zelf. "Service vinden wij belangrijk. Goed luisteren, de tijd nemen, vlot leveren en vragen direct beantwoorden, is bij ons heel gewoon."

Jarenlang hebben Johan en Erik gezamenlijk de keukenzaak gerund. Door voortdurende groei, komen ze er vandaag de dag niet meer onderuit met personeel te werken. "Ons team bestaat nu uit vijf mensen, maar we zijn allen uit hetzelfde hout gesneden: 'gewoon', kundig en servicegericht."

"Wij doen 'gewoon',
zijn kundig en
servicegericht"

De tijd hebben voor een klant, is altijd het kenmerk geweest voor Trendkeukens. "Ook als er ineens veel mensen tegelijk de winkel binnenlopen, willen we die service bieden. Het kwam steeds vaker voor, dus daarom hebben we het team toch uitgebreid. Het heeft niets veranderd aan onze huiselijke sfeer. Ook Bento Sicco en Wilko houden van een lolletje en voeren geen gladde verkooppraatjes maar luisteren naar de klant."

Voordelig inkopen
Of de klanten Trendkeukens 'leuk' vinden, 'vertrouwen' of 'de handel gunnen' zijn zaken waar Johan en Erik geen invloed op hebben. "We zijn wie we zijn." Wat ze wel kunnen beïnvloeden is de prijs van de keukens. "Door goede afspraken met leveranciers te maken, zijn wij met diverse items giga-voordelig", vertelt Johan.

Een Siemens vaatwasser bijvoorbeeld, vind je nergens voordeliger dan hier in Drachten. Belangrijk, want een vaatwasser is vaak het eerste dat aan vervanging toe is in een keuken. Ook de Quooker waterkraan biedt Trendkeukens aan voor de allerlaagste prijs. "Quookers zijn 'hot'. Mensen stappen over op zonnepanelen en dan is zo'n kraan met zowel koud als kokend water een fijne optie. Sinds jaar en dag zijn wij ook bekend vanwege de gunstige prijs per vierkante meter voor granieten werkbladen. Met een kleine aanpassing oogt je keuken weer als nieuw."

"Voordelig door gunstige afspraken met
onze leveranciers"

Nieuwste trends 2019
De showroom toont de nieuwste trends van 2019. "Natuurlijke kleuren worden veel gecombineerd met zwart. Zwarte spoelbakken en zwarte kranen zijn helemaal in. We hebben ook een zwarte Quooker. Alle keukenapparatuur is werkend te bekijken in de showroom."

Hoge klanttevredenheid
Johan Bosker en Erik Koudenburg zijn trots dat Trendkeukens hoog scoort bij klanttevredenheidsonderzoeken van leveranciers. "Wij stellen ons kwetsbaar op door mee te doen met www.klantenvertellen.nl. Op deze site kunnen klanten reacties geven zonder dat wij daar invloed op hebben. Negatieve reacties kunnen wij niet verwijderen. Negenennegentig procent van de klanten beveelt ons aan. Dat is een hoog percentage."

"Een betrouwbaar
en goed bedrijf"

Marijke uit Kollum bijvoorbeeld heeft het over 'een goed en betrouwbaar bedrijf' en geeft het personeel voor de bezorging en montage een 10.

Roel uit Drachten roemt 'de prettige samenwerking', waarbij hij negens geeft voor al het personeel, van verkoop en orderverwerking tot bezorging en montage. Zijn totaaloordeel is ook een 9 omdat de verhouding prijs/kwaliteit en het vakmanschap van Trendkeukens bij hem hoge ogen scoorden.

Simone uit Heeg reageert op www.klantenvertellen.nl: "Echt super ontvangen bij binnenkomst. Top geholpen met tekenen van een keuken. En ze zijn erg eerlijk. Prijs-kwaliteit is ook super. Levering goed! En montage team was super en wat werkten ze netjes! Helemaal tevreden. Ik raad iedereen aan als je een nieuwe keuken zoekt om hier een kijkje te nemen. Is de moeite waard!!"

"Dit soort tevreden reacties horen wij graag", zegt Erik Koudenburg. "Wat wij ook geweldig vinden, is dat klanten terugkomen. Dan hebben ze bijvoorbeeld zeven jaar geleden bij ons een keuken gekocht, gaan ze verhuizen en komen weer bij ons terug omdat ze toentertijd zo naar tevredenheid zijn geholpen. Daar doen we het voor."

Trendkeukens | Stationsweg 99, Drachten | 0512 – 53 74 37 | info@trendkeukens.nl | Open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00; donderdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur | Elke laatste zondag van de maand koopzondag, geopend van 12.00 tot 17.00 uur | Buiten openingstijden mogelijk op afspraak | Tweede Paasdag open van 10.00 tot 17.00 uur

'They Young Source' en 'Amazing Kids' in de VGKN-kerk in Boornbergum.
(video) "Nog amper christelijke kinderkoren in Fryslân sinds corona" Algemeen 11 uur geleden
Record aantal inschrijvingen 22e editie Bonifatiusloop Dokkum
Record aantal inschrijvingen 22e editie Bonifatiusloop Dokkum Algemeen 12 uur geleden
opening infocentrum Waterbouw.nl
Opening infocentrum Waterbouw.nl Algemeen 12 uur geleden
Ooievaars druk bezig met het bouwen hun nest.
Niet alle vogels leggen in mei een ei Algemeen 12 uur geleden
Inzamelactie kleding en schoenen voor versterking basisonderwijs. Foto ter illustratie.
Inzamelactie kleding en schoenen voor versterking basisonderwijs Algemeen 13 uur geleden
Het team van GVV Veenwouden staat trots te midden van de concurrentie, vastgelegd op de bijgevoegde foto van links naar rechts: Myrthe van Assen, Marrit Nauta, Marit Fokkens,Fardau Mulder en Elize
GVV Veenwouden Team Pronkt met Derde Plaats op Niveau 6 Turncompetitie Algemeen 14 uur geleden
Voorzitter Wessel Koning van Industriële Club Tytsjerksteradiel tijdens zijn inspraak bij de gemeenteraad in Burgum.
"'Enerzjyhub Sumar' hat wetlike help nedich" Algemeen 14 uur geleden
Donkey Tandem & Friends
Avond met verhalen door 'Donkey Tandem & freonen' Algemeen 14 uur geleden
Beeld van de première in de Harmonie te Leeuwarden
(video) Ook als je chronisch ziek bent kun je dansen Algemeen 16 uur geleden
Deze bijzondere steen met fossielen is in aanwezigheid van de vinders op dinsdag 9 april onthuld en heeft nu een prominente plek gekregen in het IJstijdenmuseum te Buitenpost.
De lange reis van een prehistorische inktvis Algemeen 17 uur geleden
De bouwploeg druk bezig met het decor voor iepenloftspul Kening & Kening.
(video) By Burgum ferriist in lyts ferburgen keninkryk Algemeen 15 apr, 19:00
Noord-Nederlands “Jagerskoor’’ zoekt zangers.
Noord-Nederlands Jagerskoor zoekt zangers. Algemeen 15 apr, 18:00
Dit jaar was de slagzin: 'Ik heb het zo druk als een kip met pasen.'
Puzzelen met paaseieren en letters Algemeen 15 apr, 16:05